reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

elołłłłłł
Boziuniu jakie wiesci Suzi wielkie gratki , będzie dobrze musi być &&&&&&&&&
Myszka świeta racja z tym strachem
Batonik super fota , Blanie to mozna schrupać smieszek kochany :-)
A co do wagi Roro to on poprostu jest duzy mierzy juz 78 cm :-) no i genetyka:tak: Młoda tez duzo wazyła i kiedys pamietam jak lekarka sie zapytala czy ja dziecko głodze bo zebra wystajace ,a wagowo wtedy 90 centyl
Batonik czy ty jak cycwałaś to podawałas Blani kaszkę ?

A tu taki cus
- Gdzie ja byłem, gdy nie byłem? Czy się tobie Mamo śniłem?
Mama szepce mi do uszka:
- Miałam kiedyś dwa serduszka. Jedno mniejsze drugie większe. Moje serce, twoje serce...
- Czy ja miałem wtedy rączki?
- Takie małe jak pieniążki
- Czy ja miałem wtedy uszka
- Takiś mały był jak gruszka. Nóżki miałeś takie śliczne. Mały byłeś jak patyczek.
Pan Bóg chciał byś się urodził, on nas wszystkich chciał i stworzył!

Pozdrowionka

reklama
Witam się z cofką.

Niestety Szymuś dalej gorączkuje, wiec wybieramy się na dyżur do pediatry. Mam nadzieje że nie skończy się na antybiotyku.

Erbuś no to faktycznie długi jak nie wiem, w takim razie wcale nie jest taki grubiutki, bo przy takim wzroście to waga myślę że normalna...tylko do wieku trochę nie pasuje. Ale co z tego - chłop powinien być jak chłop.
Swoją drogą nie wiem ile ma mój Szymek, ale myślę że też coś koło tego...na pewno nie ma więcej niż 80cm.

Batonik to myśl intensywnie!!! A najlepiej to do Krk wpadnijcie.

Miłego dnia życzę!

cześć
zabiegana jestem:)
Myszka no już się wtrybiłam bo chodze na 2 kursy no i czas brak:(
Pozdrawiam was:)
batonik hm piękna minka - to może będzie moja synowa

WItam Was kochane:*
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,wiem że bardzo mi kibocowlyście wiec po prawie 5 latach znów jest dzidzia :-D Mam nadzieje że tym razem szczęśliwie zostanie już z nami&&&&&&&&&&&&&&

I muszę Was przprosić z nieobecność ale czytam Was na bierząco, tylko jakos tak bbrak weny miałam... Patrzylam na Wasze dzieciaczki i nie wiedzialam co napisac...:zawstydzona/y:
Buziaki dla Waszystkich staraczek2010
hejka gratulacje no musisz czesciej teraz tu zagladac :-)
Dziękuje Ci kochana Myszeczko :tak:
Tu sa 2 fotki mojaj kruszynki, bardzo mocno wierze ze tym razem bedzie silna i zostanie juz z nami:tak:
Zobacz załącznik 391184Zobacz załącznik 391185
ojej dawno tu u nas takiegi=o widoku niebylo az sie zebralo na wspomnienia
elołłłłłł
Boziuniu jakie wiesci Suzi wielkie gratki , będzie dobrze musi być &&&&&&&&&
Myszka świeta racja z tym strachem
Batonik super fota , Blanie to mozna schrupać smieszek kochany :-)
A co do wagi Roro to on poprostu jest duzy mierzy juz 78 cm :-) no i genetyka:tak: Młoda tez duzo wazyła i kiedys pamietam jak lekarka sie zapytala czy ja dziecko głodze bo zebra wystajace ,a wagowo wtedy 90 centyl
Batonik czy ty jak cycwałaś to podawałas Blani kaszkę ?

A tu taki cus
- Gdzie ja byłem, gdy nie byłem? Czy się tobie Mamo śniłem?
Mama szepce mi do uszka:
- Miałam kiedyś dwa serduszka. Jedno mniejsze drugie większe. Moje serce, twoje serce...
- Czy ja miałem wtedy rączki?
- Takie małe jak pieniążki
- Czy ja miałem wtedy uszka
- Takiś mały był jak gruszka. Nóżki miałeś takie śliczne. Mały byłeś jak patyczek.
Pan Bóg chciał byś się urodził, on nas wszystkich chciał i stworzył!

Pozdrowionka
sliczne juz przeslalam dalej sms-ami ;-)

WItam Was kochane:) O rany jak ja patrzę na wasze suwaczki to az lezka kreci się w oku! JAk to zlecialo.:tak: Mam ogromną nadzieję że u nas też szybko przeleci 9 miesięcy i będziemy tulić zdrowiutką dzidzię ;-)
Dziś tak średnio się czuję;/ taka jakas rozdrażniona jestem :zawstydzona/y: i sama nie wiem o co mi chodzi :zawstydzona/y:

BUziaki

Witam sie niedzielnie!

Suzi hormony pewnie szaleją :-D ja też miałam momenty że zła byłam na wszystko i wszystkich. Szybko przechodzi, później znowu na chwilę wraca, ale na szczęście nikt nie ma prawa być o to na nas złym ;-)

Miłej niedzieli życzę!

reklama
WItam Was kochane:) O rany jak ja patrzę na wasze suwaczki to az lezka kreci się w oku! JAk to zlecialo.:tak: Mam ogromną nadzieję że u nas też szybko przeleci 9 miesięcy i będziemy tulić zdrowiutką dzidzię ;-)
Dziś tak średnio się czuję;/ taka jakas rozdrażniona jestem :zawstydzona/y: i sama nie wiem o co mi chodzi :zawstydzona/y:

BUziaki
spokojne to normalka ja tez tak mialam najpierw bylam zla na wszystko a potem na siebie za takie zachowanie bledne kolo :-D korzystaj kochana teraz wolno ci wszystko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry