reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
WItam Was kochane:*
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,wiem że bardzo mi kibocowlyście wiec po prawie 5 latach znów jest dzidzia :-D Mam nadzieje że tym razem szczęśliwie zostanie już z nami&&&&&&&&&&&&&&

I muszę Was przprosić z nieobecność ale czytam Was na bierząco, tylko jakos tak bbrak weny miałam... Patrzylam na Wasze dzieciaczki i nie wiedzialam co napisac...:zawstydzona/y:
Buziaki dla Waszystkich staraczek2010

:-D:-):-):-):-) ale mi sie micha smieje GRATULUJE SŁONCE:) DBAJ O WAS I TRZYMAM MOCNO KCIUKI:)

:-D:-):-):-):-) ale mi sie micha smieje GRATULUJE SŁONCE:) DBAJ O WAS I TRZYMAM MOCNO KCIUKI:)
hej pajka widze ze cykl obserwujesz :-) czy to znaczy ze juz zaczeliscie o starania o rodzenstwo dla sebusia? jesli tak to trzymam kciuki i zagladaj czesciej :-)

hejo kobietki wlecialam tylko na moment i zmykam spac bo przeziebienie mnie dopadlo :-(

I ja się dzisiaj witam z cofką "-)

gdzie się wszystkie podziały ?

Batonik no i coś wymyśliła.
Wycałuj Blanie do nas...bo przeciez w nd skończyła smarkulka 9msc.

Żabko i buziaki dla synka...na te 8msc.

A ja w domu z Szymciem siedzę, pogoda do bani, ale nawet mi nie żal bo i tak byśmy nie wyszli nigdzie. Czuje się już zdecydowanie lepiej, katarek odpuszcza już zupełnie, kaszel podobnie, apetyt wrócił.

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
heja i ja wpadam :-)

Myszko supcio ze u Was już lepiej
Batonix a Ty gdzie ? wylaź z krzaczorów :-D

Nas też dopadło znaczy młodą i mnie :-( mam nadzieje ze nas szybko opusci

Miłego dnia

O Żabciu! Antonio ma dzis 8 mies buziaki i od nas , A my jutro skończymy 5

Pajka -to od stycznia trzymam kciukaski ;-)

Suzi -GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! Zdróweczka życzę i teraz już nie tylko będziesz czytać, ale i pisać ;-)

Witam wszystkich po przerwie... :-D

...tęskniłam... :tak:
Kliknę coś później, bo mi się Gabi obudziła właśnie (eh... tylko 30 min spała :confused2:) ;-)

Pa :-D

WItam się popołudniowo:) ale pogoda :baffled: Koszmar!!! Czlowiek deprechy może się nabawić :crazy:
Ojjj ale wszae dzieciaczki rosną :eek: A pamiętam jak dziś jak pisalyście o II kreseczkach na tescie :-D
Mnie jeszcze 5 tyg zostało i moze troszke spokojniej sie zrobi :tak:OBY ;-)
Buziaki:*

witam was dziewczyny
mało czasu na bb
poczytam was troszke.... :)
buziaczki! i miłego...

suzi na pewno bedzie dobrze:) nie ma innej opcji prawda!!! &&&&&
erba zdrówka dla was! twój synek tak samo z 21go jak i mój Fiol ;)))) a córeczka z grudnia tak jak Fiol hihihi nieźle co:)
Myszka zdóweczka i dla was kochani, synek jak rosnie... zaraz Ci roczek skończy:) ahh
Zabko zdrowiej :) a twój maluch juz 8 miesiecy! też duży chłopaczek...

NIE WIEM CZY MAM WAS NA FB? BYM ZOBACZYŁA WASZE MALUSZKI! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry