K
Kinga85
Gość
miłego dnia wam życzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no musze przyznac ze myslalam ze dluzej bede na efekty czekac ale widze ze jest ciutke lepiej mloda niejest juz taka nerwowa i wogole tak jakby zespokojniala ale duzo typowych dla niej zachowan zostalo ale jakos lzej z nimi teraz jest bo wiem ze nierobi tego na zlosc tylko poprostu za to niemoze i dzieki wiedzy od pani psycholog i psychiatry wiem jak sie zachowac w niektorych sytuacjach choc wiadomo niezawsze mi sie udaje czasem jeszcze nerwy puszczaja i wywrzeszcze sie no ale jestem tylko czlowiekiem tez czasem nieradze sobie z emocjami ale pracuje nad tym :-)Witam się z cofką :-)
Batonik a Ty na zębolki Dentinox stosujesz ?
Bo ja ostatnio zakupiłam Camilię, takie kropelki co do bużki dziecku dajesz i wydaje mi się że lepsiejsze.
Suzi jak samopoczucie ? Hormonki dalej szaleją ?
Lopciu a Ty gdzie zniknęłaś ?
Żabko jak tam terapia córci ? Widzisz już jakieś zmiany ?
Miłego dnia!
i taki zmeczony sie zrobil i wogole ciezko oddychal to mu dalam syrop na temperature i zadzwonilam do osrodka czy jest jeszcze nasz pediatra a babka ze od dzis ma urlop i do poniedzialku go niebedzie i ze jak chce to mam przyjechac z malym i dyzurujacy lekarz go obejrzy , no to pojechalam i czekalam az sie zjawi bo gdzies sobie polazl
a jak przyszedl to tylko osluchal malego i zapytal co mu jest to powiedzialam ze taka temp. a do gardla wcale mu niezajrzal bo stwiedzil ze skoro pije (czyli przelyka) to on mu w gardlo zagladac niemusi
i ze noskiem oddycha jak ma smoczek czyli katarek lekki wiec pewnie tylko podziebiony i przepisal tylko IBUFEN no szlag mnie trafil ogolnie nielubie tego lekarza to ja z dzieckiem ztaka temp i ze niby od przeziebienia????

a jesli to gardlo a on nieraczyl zajrzec to co ja mam do poniedzialku tylko zbijac goraczke? i w dodatku w aptece dyzurnej niemieli herbatki z hipp na przeziebienie bo bym mu dawala jutro pojde do drugiej zobaczyc czy maja toc cos musze temu dziecku dac a nie tylko temp zbijac...ogolnie nerwa mam wlasnie mija prawie 3 godz od podania syropu na temp. przed wizyta u lekarza a maly jest ciagle cieply juz nie tak goracy ale cieply i szybko oddycha glosno :-( cos mi sie tu niepodoba ze niby od przeziebienia taka temperatura wysoka bo godzinie po podaniu leku z ibuprofenem maly mial 38,9 wiec slabo spadalonie zabezpieczamy się, nie ma szans na dzidzie w obecnym czasie wiec luz. A czemu,ponieważ zmieniłam tor i mam na chwilę obecną w planie znaleźć pracę i chcemy potem kupić wieksze mieszkanie.Kinga a co u Was taka zmiana żeby o dzidzię się nie starać ?
Zabezpieczacie się jakoś czy co będzie to będzie ?
z całego serducha życzę Wam wszystkim takiego odpuszczenia;-)