K
Kinga85
Gość
miłego dnia wam życzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no musze przyznac ze myslalam ze dluzej bede na efekty czekac ale widze ze jest ciutke lepiej mloda niejest juz taka nerwowa i wogole tak jakby zespokojniala ale duzo typowych dla niej zachowan zostalo ale jakos lzej z nimi teraz jest bo wiem ze nierobi tego na zlosc tylko poprostu za to niemoze i dzieki wiedzy od pani psycholog i psychiatry wiem jak sie zachowac w niektorych sytuacjach choc wiadomo niezawsze mi sie udaje czasem jeszcze nerwy puszczaja i wywrzeszcze sie no ale jestem tylko czlowiekiem tez czasem nieradze sobie z emocjami ale pracuje nad tym :-)Witam się z cofką :-)
Batonik a Ty na zębolki Dentinox stosujesz ?
Bo ja ostatnio zakupiłam Camilię, takie kropelki co do bużki dziecku dajesz i wydaje mi się że lepsiejsze.
Suzi jak samopoczucie ? Hormonki dalej szaleją ?
Lopciu a Ty gdzie zniknęłaś ?
Żabko jak tam terapia córci ? Widzisz już jakieś zmiany ?
Miłego dnia!
i taki zmeczony sie zrobil i wogole ciezko oddychal to mu dalam syrop na temperature i zadzwonilam do osrodka czy jest jeszcze nasz pediatra a babka ze od dzis ma urlop i do poniedzialku go niebedzie i ze jak chce to mam przyjechac z malym i dyzurujacy lekarz go obejrzy , no to pojechalam i czekalam az sie zjawi bo gdzies sobie polazl
a jak przyszedl to tylko osluchal malego i zapytal co mu jest to powiedzialam ze taka temp. a do gardla wcale mu niezajrzal bo stwiedzil ze skoro pije (czyli przelyka) to on mu w gardlo zagladac niemusi
i ze noskiem oddycha jak ma smoczek czyli katarek lekki wiec pewnie tylko podziebiony i przepisal tylko IBUFEN no szlag mnie trafil ogolnie nielubie tego lekarza to ja z dzieckiem ztaka temp i ze niby od przeziebienia????

a jesli to gardlo a on nieraczyl zajrzec to co ja mam do poniedzialku tylko zbijac goraczke? i w dodatku w aptece dyzurnej niemieli herbatki z hipp na przeziebienie bo bym mu dawala jutro pojde do drugiej zobaczyc czy maja toc cos musze temu dziecku dac a nie tylko temp zbijac...ogolnie nerwa mam wlasnie mija prawie 3 godz od podania syropu na temp. przed wizyta u lekarza a maly jest ciagle cieply juz nie tak goracy ale cieply i szybko oddycha glosno :-( cos mi sie tu niepodoba ze niby od przeziebienia taka temperatura wysoka bo godzinie po podaniu leku z ibuprofenem maly mial 38,9 wiec slabo spadalonie zabezpieczamy się, nie ma szans na dzidzie w obecnym czasie wiec luz. A czemu,ponieważ zmieniłam tor i mam na chwilę obecną w planie znaleźć pracę i chcemy potem kupić wieksze mieszkanie.Kinga a co u Was taka zmiana żeby o dzidzię się nie starać ?
Zabezpieczacie się jakoś czy co będzie to będzie ?
z całego serducha życzę Wam wszystkim takiego odpuszczenia;-)