Suzi i bardzo dobrze ze Ci nie dobrze znak ze wsio jest ok
Żabciu bidulek Antonio ehhh , ale najwazniejsze ze goroczka spada to lek zaczyna działać
Izus jakie piekne foty
Dobrej nocy i udanego weekeenduuuu !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piekny widok :-)Obiecane teścioryprzepraszam za jakość
i co najwazniejsze juz od wczoraj niebylo goraczki tylko lekki stan podgoraczkowy wiec jestem juz bardzo szczesliwa bo maly jest juz taki jak zawsze wesolutki i wogole w nocy jeszcze sie budzi ale to pewnie przez katarek i wydaje mi sie ze gorna jedyneczka szykuje sie do wyjscia wiec to pewnie tez pprzez to bo tak jak przy pierwszysch zabkach budzi sie okolo 1 w nocy i potem ciezko mu usnac pozadnie chyba na noc bede mu znowu podawac syrop przeciwbolowo zobaczymy czy cos da jesli tak to znak ze zebolek :-) nawet niewyobrazacie sobie jak sie ciesze ze czuje sie juz lepiej kamien z z serca :-)
jak to się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja
mam na myśli weekend jak jesteśmy we 3 ;-)
Blania wczoraj tak szalała przez cały dzień, że o 19:15 w połowie butli zasnęła na amen i wstała 7:15 

padła jak zabita
za to za dnia spała tylko 2x po 1h
jak to powiedziała moja mama, że Blanka nie ma czasu na spanie bo jest taka ciekawska 
ale dziś mamusia ją zaprogramuje na normalny tryb ;-) tzn właśnie już śpiocha 
zębolków u nas nadal brak
:-( a i w weekend miałam poważną rozmowę z teściową, bo chciała wiedzieć czy jak pójdę w razie do pracy od nowego roku to czy ona będzie się zajmować Blanką
szybko wyprowadziłam ją z błędu
oczywiście rozmowa była w pewnym celu, teściowa zdecydowała że zaopiekuje się dzieckiem 7mio miesięcznym znajomych i tylko dlatego chciała wiedzieć, żeby czasem jej to planów nie pokrzyżowało
ehhh "babcia" swoją widzi raz na tydzień jak my tam pojedziemy oczywiście a obce będzie bawić, mnie by chyba sumienie zjadło