reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

Suzi i bardzo dobrze ze Ci nie dobrze znak ze wsio jest ok :) tak zawsze mowiła moja gin i jeszcze dodawala wcale mi Pani nie zal :) A co do szczepien to ja rowniez szczepiłam co prawda nie na wszystko , sa to podstawowe szczepionki tj 5w1 zoltaczki i dalej wg kalendarza szczepien

Żabciu bidulek Antonio ehhh , ale najwazniejsze ze goroczka spada to lek zaczyna działać
Izus jakie piekne foty :)

Dobrej nocy i udanego weekeenduuuu !

reklama
hej kobietki ale pusto u nas dzis odpust wiec zostawilam mlodego z mezem i polecialam po balonika z helem dla Antosia i cukierasy dla Klaudi :-)maly jest zachwycony balonikiem :-D i co najwazniejsze juz od wczoraj niebylo goraczki tylko lekki stan podgoraczkowy wiec jestem juz bardzo szczesliwa bo maly jest juz taki jak zawsze wesolutki i wogole w nocy jeszcze sie budzi ale to pewnie przez katarek i wydaje mi sie ze gorna jedyneczka szykuje sie do wyjscia wiec to pewnie tez pprzez to bo tak jak przy pierwszysch zabkach budzi sie okolo 1 w nocy i potem ciezko mu usnac pozadnie chyba na noc bede mu znowu podawac syrop przeciwbolowo zobaczymy czy cos da jesli tak to znak ze zebolek :-) nawet niewyobrazacie sobie jak sie ciesze ze czuje sie juz lepiej kamien z z serca :-)

Witam się
Żabciu super że synuś ma się lepiej :-) Bardzo się cieszę ;-)
Helloł Lopciu ;-) ale fanie ze byliście na spacerku, ja caly dzień siedzę w domu bo mężus w pracy:-(

Buziaki

Kochane powiedzcie mi co tam u Agutki, Macku, Toski,Martusi??? Macie jakieś info?

Ostatnia edycja:
:-)Witam z rana poniedziałkowo po weekendowo ;-)

... ehhh znowu szara rzeczywistość :baffled: jak to się człowiek do dobrego szybko przyzwyczaja :zawstydzona/y: mam na myśli weekend jak jesteśmy we 3 ;-):tak: Blania wczoraj tak szalała przez cały dzień, że o 19:15 w połowie butli zasnęła na amen i wstała 7:15 :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: padła jak zabita :tak: za to za dnia spała tylko 2x po 1h :eek: jak to powiedziała moja mama, że Blanka nie ma czasu na spanie bo jest taka ciekawska :laugh2::laugh2: ale dziś mamusia ją zaprogramuje na normalny tryb ;-) tzn właśnie już śpiocha :laugh2::laugh2: zębolków u nas nadal brak :zawstydzona/y::-( a i w weekend miałam poważną rozmowę z teściową, bo chciała wiedzieć czy jak pójdę w razie do pracy od nowego roku to czy ona będzie się zajmować Blanką :eek: szybko wyprowadziłam ją z błędu :-p oczywiście rozmowa była w pewnym celu, teściowa zdecydowała że zaopiekuje się dzieckiem 7mio miesięcznym znajomych i tylko dlatego chciała wiedzieć, żeby czasem jej to planów nie pokrzyżowało :sorry: ehhh "babcia" swoją widzi raz na tydzień jak my tam pojedziemy oczywiście a obce będzie bawić, mnie by chyba sumienie zjadło :baffled:

Pzdr wszystkie babolki ;-)

Obraz 007.jpg
a oto moja duma :*
pencil.png

hej dziewczyny

udanego tygodnia wam zycze!
u mnie bedzie aktywny bardzo ale i mało przyjemny. Teraz na jutro mam termin@ wiec mnie zaleje... bede zdychała :\ a na weekend jade na chrzciny mojego siostrzeńca. Szczerze powiem że chciałabym już aby była niedziala wieczorem i wszystko się zakończyło i mój okres i te chrzciny (w innym miescie).
ehhh do niczego jestem!
brakuje mi porządnego kopa mocy hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry