reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

WItam się popołudniowo:) ale pogoda :baffled: Koszmar!!! Czlowiek deprechy może się nabawić :crazy:
Ojjj ale wszae dzieciaczki rosną :eek: A pamiętam jak dziś jak pisalyście o II kreseczkach na tescie :-D
Mnie jeszcze 5 tyg zostało i moze troszke spokojniej sie zrobi :tak:OBY ;-)
Buziaki:*
kochana gdzie sie podziewalas ja caly czas z niecierpliwoscia czekam na foteczke testu teskno za takimi fotkami tu u nas ;-) no i przeciez obiecalas :-)
witam was dziewczyny
mało czasu na bb
poczytam was troszke.... :)
buziaczki! i miłego...

suzi na pewno bedzie dobrze:) nie ma innej opcji prawda!!! &&&&&
erba zdrówka dla was! twój synek tak samo z 21go jak i mój Fiol ;)))) a córeczka z grudnia tak jak Fiol hihihi nieźle co:)
Myszka zdóweczka i dla was kochani, synek jak rosnie... zaraz Ci roczek skończy:) ahh
Zabko zdrowiej :) a twój maluch juz 8 miesiecy! też duży chłopaczek...

NIE WIEM CZY MAM WAS NA FB? BYM ZOBACZYŁA WASZE MALUSZKI! :tak:
ja mam fotki dzieci tylko na nk najlepsze i tu czasem wrzucam :-)
hejka wpadłam poczytać :)
pozdrawiam:)
wszystkiego najlepszego dla Blanci, Antoniego i Roro:)
wszystkiego naj naj od ciotek dla syna :-) za rok 1 komunia o boziu ale bedzie impra u was ;-)

witam kochane tak tak moj Antonio dzis konczy 8 miesiecy a wczoraj mojej szwagierki corka 7 no i dzis podwojna biba bo dzis tesc konczy 60 urodziny wiec masa gosci ale ja juz sie zmylam do wyrka juz dzis sie lepiej czuje wczoraj na wieczor wypilam teraflu i dzis jet duzo lepiej ale jeszcze kilka dni na noc bede to pila gorace :-)

reklama
:-)Witam się wieczornie

Anetka ... no na razie nic nie wymyśliłam, ale wiesz że teraz Wasza kolej ;-):tak: na chwilę obecną myślenie nie jest moją mocną stroną, więc daj troszkę czasu :-p

P.S. dziękujemy za życzenia ehhh a Szymuś już za kilka dni 11 m-cy :O

... fajnie, że w końcu się wszystkie odzywają ;-) teraz kolej na Maćku, Tośkę, Agutkę no i zapracowaną Olkale :tak:

Scully witaj Kochana i odpoczywaj jak tylko Ci Gabi pozwoli ;-):tak: ale też napisz coś do nas od czasu do czasu ;-)

u nas jakoś czas teraz zapyla i doba chyba skróciła się do 12 h :eek: na nic nie mam czasu, wiecznie gdzieś pędzę, śpieszę się etc co to będzie jak wrócę do pracy (na szczęście na razie się nie wybieram:-p) Blania coś ostatnio dziwnie sypia tzn budzi się nawet 5 razy :baffled: w nocy, sama już nie wiem co to skok czy zębolki :sorry: ogólnie jest małą terrorystką i potrafi już pokazać swój malutki charakterek :laugh2:

Pozdrawiamy wszystkie ciotki :-p

Obraz 671.jpg

Hej

żabka
dobrze że już lepiej sie czujesz :)
batonik twoja Blaneczka jest urocza :-) też niedługo i u was roczek! :))) charakterna powiadasz? i dobrze! ;D

Miłego dnia życzę
wszystkim!

ps. my z mężem zaprzestaliśmy starań. Teraz jestem na etapie szukania pracy. Chcemy wieksze mieszkanie.. potem dzidzia może.. a może juz bede tak wygodna że nie bede chciała wogóle.. czas pokarze co bedzie!

Anetka ... no na razie nic nie wymyśliłam, ale wiesz że teraz Wasza kolej ;-):tak: na chwilę obecną myślenie nie jest moją mocną stroną, więc daj troszkę czasu :-p

... fajnie, że w końcu się wszystkie odzywają ;-) teraz kolej na Maćku, Tośkę, Agutkę no i zapracowaną Olkale :tak:

Scully witaj Kochana i odpoczywaj jak tylko Ci Gabi pozwoli ;-):tak: ale też napisz coś do nas od czasu do czasu ;-)

u nas jakoś czas teraz zapyla i doba chyba skróciła się do 12 h :eek: na nic nie mam czasu, wiecznie gdzieś pędzę, śpieszę się etc co to będzie jak wrócę do pracy (na szczęście na razie się nie wybieram:-p) Blania coś ostatnio dziwnie sypia tzn budzi się nawet 5 razy :baffled: w nocy, sama już nie wiem co to skok czy zębolki :sorry: ogólnie jest małą terrorystką i potrafi już pokazać swój malutki charakterek :laugh2:

batonik ja mysle ze to na zabki moj tez na zeby wstawal w nocy a jak juz wyszly to po paru dniach spanie nocne wrocilo do normy teraz znow cos niewyraznie spi ale niewiem czy teraz na zabki nastepne czy przez lekki katarek

hejjjjjj

Pajka -to od stycznia trzymam kciukaski ;-)

Suzi -GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! Zdróweczka życzę i teraz już nie tylko będziesz czytać, ale i pisać ;-)

Witam wszystkich po przerwie... :-D

...tęskniłam... :tak:
Kliknę coś później, bo mi się Gabi obudziła właśnie (eh... tylko 30 min spała :confused2:) ;-)

Pa :-D
witamy witamy :) my również tęskinłyśmy

WItam się popołudniowo:) ale pogoda :baffled: Koszmar!!! Czlowiek deprechy może się nabawić :crazy:
Ojjj ale wszae dzieciaczki rosną :eek: A pamiętam jak dziś jak pisalyście o II kreseczkach na tescie :-D
Mnie jeszcze 5 tyg zostało i moze troszke spokojniej sie zrobi :tak:OBY ;-)
Buziaki:*
będzie dobrze :)

witam was dziewczyny
mało czasu na bb
poczytam was troszke.... :)
buziaczki! i miłego...

suzi na pewno bedzie dobrze:) nie ma innej opcji prawda!!! &&&&&
erba zdrówka dla was! twój synek tak samo z 21go jak i mój Fiol ;)))) a córeczka z grudnia tak jak Fiol hihihi nieźle co:)
Myszka zdóweczka i dla was kochani, synek jak rosnie... zaraz Ci roczek skończy:) ahh
Zabko zdrowiej :) a twój maluch juz 8 miesiecy! też duży chłopaczek...

NIE WIEM CZY MAM WAS NA FB? BYM ZOBACZYŁA WASZE MALUSZKI! :tak:

Fajny zbieg okoliczności :)
hejka wpadłam poczytać :)
pozdrawiam:)
wszystkiego najlepszego dla Blanci, Antoniego i Roro:)
Dziękujemy ciociu L :) Wszystkiego naj naj dla K :)

Blania normalnie jak modelka super !

U mnie juz lepiej gardzieło nie boli , delikatne kapie z nosa buuuu , ale to nic w porównaniu z moja wyzynajaca sie 8 ktora notabene nie ma miejsca , papula spuchnieta ehhh normalnie ząbkuje :)

u nas pogoda piekna wiec po 3 dniowej przerwie wybieramy sie na spacer
Pozdrowionka

Helloł z rana ;-)

Żabko a długo trwały te noce u Was :confused: bo Blania ma tak już od soboty :baffled: no i dziąsełka jakoś specjalnie nie zmienione
oj jakies 2-3 tygodnie byly nocne pobudki ale dalismy rade potem poszlam do lekarza i dawalam mlodemu na noc czopek przeciwbolowy i budzil sie tylko ran w nocy na picie bo zanim mu dawalam to co chwile sie budzil
hejjjjjj

witamy witamy :) my również tęskinłyśmy

będzie dobrze :)

Fajny zbieg okoliczności :)

Dziękujemy ciociu L :) Wszystkiego naj naj dla K :)

Blania normalnie jak modelka super !

U mnie juz lepiej gardzieło nie boli , delikatne kapie z nosa buuuu , ale to nic w porównaniu z moja wyzynajaca sie 8 ktora notabene nie ma miejsca , papula spuchnieta ehhh normalnie ząbkuje :)

u nas pogoda piekna wiec po 3 dniowej przerwie wybieramy sie na spacer
Pozdrowionka
wspolczuje sama mam u gory 2 osemki i niewiem po co to dziadostwo wogole uroslo tylko zawadza i sie psuje a boje sie ich isc wyrwac bo juz niesa cale a 8 ponoc trudno sie usowa :-(

Witam się z cofką :-)

Batonik a Ty na zębolki Dentinox stosujesz ?
Bo ja ostatnio zakupiłam Camilię, takie kropelki co do bużki dziecku dajesz i wydaje mi się że lepsiejsze.

Suzi jak samopoczucie ? Hormonki dalej szaleją ?

Lopciu a Ty gdzie zniknęłaś ?

Żabko jak tam terapia córci ? Widzisz już jakieś zmiany ?

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry