87zabka
Fanka BB :)
kochana gdzie sie podziewalas ja caly czas z niecierpliwoscia czekam na foteczke testu teskno za takimi fotkami tu u nas ;-) no i przeciez obiecalas :-)WItam się popołudniowoale pogoda
Koszmar!!! Czlowiek deprechy może się nabawić
Ojjj ale wszae dzieciaczki rosnąA pamiętam jak dziś jak pisalyście o II kreseczkach na tescie
![]()
Mnie jeszcze 5 tyg zostało i moze troszke spokojniej sie zrobiOBY ;-)
Buziaki:*
ja mam fotki dzieci tylko na nk najlepsze i tu czasem wrzucam :-)witam was dziewczyny
mało czasu na bb
poczytam was troszke....![]()
buziaczki! i miłego...
suzi na pewno bedzie dobrzenie ma innej opcji prawda!!! &&&&&
erba zdrówka dla was! twój synek tak samo z 21go jak i mój Fiol))) a córeczka z grudnia tak jak Fiol hihihi nieźle co
Myszka zdóweczka i dla was kochani, synek jak rosnie... zaraz Ci roczek skończyahh
Zabko zdrowieja twój maluch juz 8 miesiecy! też duży chłopaczek...
NIE WIEM CZY MAM WAS NA FB? BYM ZOBACZYŁA WASZE MALUSZKI!![]()
wszystkiego naj naj od ciotek dla syna :-) za rok 1 komunia o boziu ale bedzie impra u was ;-)hejka wpadłam poczytać
pozdrawiam
wszystkiego najlepszego dla Blanci, Antoniego i Roro![]()
witam kochane tak tak moj Antonio dzis konczy 8 miesiecy a wczoraj mojej szwagierki corka 7 no i dzis podwojna biba bo dzis tesc konczy 60 urodziny wiec masa gosci ale ja juz sie zmylam do wyrka juz dzis sie lepiej czuje wczoraj na wieczor wypilam teraflu i dzis jet duzo lepiej ale jeszcze kilka dni na noc bede to pila gorace :-)
Koszmar!!! Czlowiek deprechy może się nabawić 
A pamiętam jak dziś jak pisalyście o II kreseczkach na tescie
OBY ;-)
ogólnie jest małą terrorystką i potrafi już pokazać swój malutki charakterek 

bo Blania ma tak już od soboty
) ;-)