reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane doradzcie prosze co mozna kupic na prezent na 60 urodziny bo tesciu ma 20 wrzesnia i chcemy cos kupic ale niewiem co a to musi byc jednak cos fajnego niekoniecznie fest drogiego bo wiadomo niemamy za wiele ale chcielibysmy cos fajnego ale nawet pomyslu niemamy

reklama
Witam z cofką!

Erbuś nie rezygnuj tylko podawaj na przemian właśnie z jabłuszkiem. A za jakiś czas brzuszek się przyzwyczai.
Oj tak...ja bym w życiu nie pomyślała wcześniej że tak będzie mnie cieszyć porządny bek, śmierdzący pierdzioszek i kolorowy kupsztalek.

Lopciu oglądałam w tv że burze szalały w nocy nad pl. U nas wiało jak cholera, ale burzy nie było. U Batonika prało podobno piorunami strasznie.

Miłego dnia!
u mnie też strasznie na to wygląda że północna PL była w szponach burz
hej kochane doradzcie prosze co mozna kupic na prezent na 60 urodziny bo tesciu ma 20 wrzesnia i chcemy cos kupic ale niewiem co a to musi byc jednak cos fajnego niekoniecznie fest drogiego bo wiadomo niemamy za wiele ale chcielibysmy cos fajnego ale nawet pomyslu niemamy
hm pomyślę jak coś wymyślę to dam znać

melduję się wieczornie :)

... u nas wsio OK choć Blania nabawiła się pleśniawek, na szczęście szybciutko je wypatrzyłam i się nie rozprzestrzeniły po buzi mocno tylko na wargach właściwie ehhh zawsze coś, bo pakuje wszystko Klusia do dzioba i pewnie dlatego a już najlepszy jest telefon :sorry2: R przeziębiony, mnie coś w nosie kręci i tyle :-p w telegraficznym skrócie :cool2:

Lopciu to fakt burze szalały u nas :) żeby nie R w domku to bym ze strachu ... wiecie co ;)

Erba ... jak chcesz to kup młodemu dicoflor30 i podawaj bo to probiotyk i pomaga jelitkom :)

Pzdr

Bryyy wieczorową porą

Żabciu kompletnie nie mam paomysłu hmmm

Batonik dzięki

Po wizycie u gin wporzatku tzn w srodku oki , gorzej z koscmi dostalam skierowamie na RTG i do ortopety i zobaczymy co dalej .
Młody pięknie nyna , ja ogladam Kube W :tak:i czekam na M bo polazl na pifko z wiara z racy :dry:

Helloł

... co to za maniery żeby do tej pory nikt się nie przywitał :dry: no więc witam ja jako pierwsza dziś, niestety zakatarzona :-( pewnie R mnie jakimś bakcylem poczęstował :wściekła/y: byleby tylko Klusia nie załapała :-( u nas do południa pogoda fatalna, ale teraz lekko jakby się rozjaśniło i nawet słoneczko wygląda zza chmurek więc może uda się dziś pójść na spacerek :-p

Pzdr

reklama
... ja też się witam Babolki ;-):laugh2: ...

pogoda u nas do d**ki więc siedzimy w domku, poza tym nie najlepiej się czuję i chyba dobrze mi zrobi taki dzień, choć nie ukrywam że wolałabym wsadzić Klusię w wózek i pomknąć na spacerek ;-) ja to taki lofer jestem, że już mnie dupka swędzi żeby gdzieś pójść ;-):tak:

buzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry