Mysza84
Fanka BB :)
Witam się i ja wieczorową porą!
Moje Maleństwo już słodziutko śpiocha... ahh mogłabym patrzeć na niego godzinami.
Suzi cudne wieści :-) jak się czujesz ? Toż to już IItrymestr to teraz pewnie będzie kop energetyczny. Kiedy kolejna wizyta ?
Pajka no to kciukasy zaciśnięte coby z tego szaleństwa fasolinka się pojawiła. Co słychać u Bartusia ? Pewnie już duży chłopczyk.
Żabko dzieciaczki już zdrowe ?
Batonik brawo dla Blanusi!!! I gratki za drugiego zębolka! Ciekawa jestem jak Blania w wersji króliczek będzie wyglądać :-) bo jakoś tak ciągle mam w głowie ten jej bezzębny cudny usmieszek.
Wszystkie Was pozdrawiam!
Moje Maleństwo już słodziutko śpiocha... ahh mogłabym patrzeć na niego godzinami.
Suzi cudne wieści :-) jak się czujesz ? Toż to już IItrymestr to teraz pewnie będzie kop energetyczny. Kiedy kolejna wizyta ?
Pajka no to kciukasy zaciśnięte coby z tego szaleństwa fasolinka się pojawiła. Co słychać u Bartusia ? Pewnie już duży chłopczyk.
Żabko dzieciaczki już zdrowe ?
Batonik brawo dla Blanusi!!! I gratki za drugiego zębolka! Ciekawa jestem jak Blania w wersji króliczek będzie wyglądać :-) bo jakoś tak ciągle mam w głowie ten jej bezzębny cudny usmieszek.
Wszystkie Was pozdrawiam!
mam synka i chcę i synka i córe a najlepiej gdyby były bliźniaki
nie bede zla jak bedzie syn :-)oby zdrowy i oby się udalo wcześniej niż po 2latach starań. Na razie to 3 cykl ;-)
a jaki rozrabiaka i flirciarz
tak kokietuje kobiety, ze szok
kiedy wychodzę ze sklepu a kolo mojego M i Sebcia 4 mlode laseczki 

muah muah od cioci ;-) a co do Blankowego uśmiechu to nadal jest bezzębny bo te jedyneczki jeszcze takie maluśkie jeszcze