reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się i ja wieczorową porą!

Moje Maleństwo już słodziutko śpiocha... ahh mogłabym patrzeć na niego godzinami.

Suzi cudne wieści :-) jak się czujesz ? Toż to już IItrymestr to teraz pewnie będzie kop energetyczny. Kiedy kolejna wizyta ?

Pajka no to kciukasy zaciśnięte coby z tego szaleństwa fasolinka się pojawiła. Co słychać u Bartusia ? Pewnie już duży chłopczyk.

Żabko dzieciaczki już zdrowe ?

Batonik brawo dla Blanusi!!! I gratki za drugiego zębolka! Ciekawa jestem jak Blania w wersji króliczek będzie wyglądać :-) bo jakoś tak ciągle mam w głowie ten jej bezzębny cudny usmieszek.

Wszystkie Was pozdrawiam!

reklama
Zabko ja nie celuje w konkretną płec :tak:mam synka i chcę i synka i córe a najlepiej gdyby były bliźniaki :-D nie bede zla jak bedzie syn :-)oby zdrowy i oby się udalo wcześniej niż po 2latach starań. Na razie to 3 cykl ;-):-D;-)

Myszko no Sebcio to duży facet :sorry2: a jaki rozrabiaka i flirciarz :szok: tak kokietuje kobiety, ze szok :blink: kiedy wychodzę ze sklepu a kolo mojego M i Sebcia 4 mlode laseczki :nerd::happy:

Witam się i ja wieczorową porą!

Moje Maleństwo już słodziutko śpiocha... ahh mogłabym patrzeć na niego godzinami.

Suzi cudne wieści :-) jak się czujesz ? Toż to już IItrymestr to teraz pewnie będzie kop energetyczny. Kiedy kolejna wizyta ?

Pajka no to kciukasy zaciśnięte coby z tego szaleństwa fasolinka się pojawiła. Co słychać u Bartusia ? Pewnie już duży chłopczyk.

Żabko dzieciaczki już zdrowe ?

Batonik brawo dla Blanusi!!! I gratki za drugiego zębolka! Ciekawa jestem jak Blania w wersji króliczek będzie wyglądać :-) bo jakoś tak ciągle mam w głowie ten jej bezzębny cudny usmieszek.

Wszystkie Was pozdrawiam!
na szczescie juz tak mloda dzis juz do zerowki poszla a mlody jaz na spacerku byl :-)
Zabko ja nie celuje w konkretną płec :tak:mam synka i chcę i synka i córe a najlepiej gdyby były bliźniaki :-D nie bede zla jak bedzie syn :-)oby zdrowy i oby się udalo wcześniej niż po 2latach starań. Na razie to 3 cykl ;-):-D;-)

Myszko no Sebcio to duży facet :sorry2: a jaki rozrabiaka i flirciarz :szok: tak kokietuje kobiety, ze szok :blink: kiedy wychodzę ze sklepu a kolo mojego M i Sebcia 4 mlode laseczki :nerd::happy:
no to trzyam kciukasy za szybkie zafasolkowanie ;-)

:-)Witam z rana ;-)

u la la ale tu gwarno się zrobiło :rofl2:

Mysza w końcu się pojawiłaś bo już myślałam, że będziesz tak non stop patrzyła w mojego zięciulka i czasu na BB już zabraknie :-D zresztą wcale Ci się nie dziwie taki z Niego piękny Aniołeczek i Wampirek :-p muah muah od cioci ;-) a co do Blankowego uśmiechu to nadal jest bezzębny bo te jedyneczki jeszcze takie maluśkie jeszcze :sorry2:

Żabko fajniutko, że dzieciaczki już lepiej ;-) byle do wiosny bo już nie będzie tyle wirusów krążyło :tak:

Pajka masz nasze kciukowe wsparcie na fasolkę ;-) oby udało się szybciej niż z Sebusiem :tak:&&&&&&&&&, a ja przesyłam fluidki babskie ~~~~~~*****~~~~~~******~~~~~^^^^^^^^

Suzi z niecierpliwością czekamy razem z Wami na wizytkę i nowe wieści,a do 17ego już niedaleko ;-), ehhh super był ten czas oczekiwania :zawstydzona/y:

Ewcia 1987 witaj w naszym skromnym gronie i powodzenia w staraniach, trzymamy &&&&&&&&& za szybkie zafasolkowanie:tak:

P.S. z nowych osiągnięć Blanki, od wczoraj spryciula podnosi się sama w łóżeczku :tak: a co do raczkowania to masakra jakaś, wszędzie pełno mojego małego Dziabolka :-D jeszcze w niedzielę i poniedziałek to raczkowała a teraz już biega chyba na czworakach bo robi to w takim tempie że szok :szok:

Pzdr

Witam się z cofką :-)

Szymuś w żłobku więc mam czas tylko dla siebie - fajny to układ :-D

Pajka hi hi hi...miałam kiedyś tak że stałam w kolejce w Almie żeby zapłącić za zakupy a Szymon z tatą przed kasami. No i nagle widze że podchodzi do nich jakaś taka lasencja i jakąś nawijke ciągnie. Później mi W. powiedział ze zrobiła cały wywiad ile Szymuś ma, że piękny, że podobny do taty etc...więc dzieciaki to takie czasami wabiki.

Żabko to super.

Suzi a to zleci do 17. To już będzie 16tydzień to może uda się już płeć podglądnąć. Ja się właśnie w 16tygodniu dowiedziałam.

Batonik a Ty gdzie ? Lopciu, Erba ???

Miłego dnia życzę.

Cześć kobietki :* Jakie plany na dzisiaj? Ja mam dzisiaj wolne a wiec pewnie będe serfować po necie :) Jak ja lubie czasem takie leniuchowanie ;-) ale dla dzidzi z pewnością rzuciłabym to wszystko :)
żabko cieszę się że Twoje maleństwa juz zdrowe:)

Fajnie tu u Was :* Miłego dzionka :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
:)

Witam Nową staraczkę Ewcia trzymam kciukasy za szybkie zajście &&&&&&&&&&&&
Pajka także trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&i czekamy na wieści :)
Suzi ja także nie moge sie doczekac kolejnych wizyt bo jak usłysze bicie serduszka to spokojniejsza wtedy jestem ,a jak samopoczucie ?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry