reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja sie witam :-) po wizycie wsio ok mala juz zdrowa tylko katar ma w srode juz mozesmigac do zerowki Hura:rofl2: a mlody oskrzela juz ma czyste tylko jeszcze troszke kaszelku ma i katarku ale damy rade:-D za to mnie katar rozklada glowa peka i najchetniej bym sie polozyla spac taka zmarnowana jestem:baffled:

reklama
witam porannie w swieto zmarlych teraflu dziala i czuje sie troche lepiej za to tesciowa zafundowala mi i corce budzenie o 6 bo zachcialo jej sie karnisze poprawiac czy firanki wieszac ( ma stare metalowe karnisze i zabki :baffled:) wiec juz od rana jestem w nienajlepszym humorze bo o 5 stalam do malego z mlekiem a jak udalo mi sie przysnac przed 6 to ta zaczela napierdzielac tymi karniszami wrrrrr , mlody jeszcze spi o dziwo bo zawsze o 7 wstal 2 godziny po mleku, maz spi a corka z naj naj babcia na dole w kuchni rzadzi...jeszcze troche i bedziemy sie zbierac na cmentarz tak o 9 ...oho mlody sie budzi wiec zmykam udanego dnia

witam dziewczynki:)

coś się pozmieniało??

kupe czasu mnie nie było:)
mam nadzieje, ze zagoszcze na dluzej:)
no staranka rozpoczęte:) teraz w tym cyklu czekamy na efekt szaleństw
a co tam u Was?/
jak maleństwa??

witam dziewczynki:)

coś się pozmieniało??

kupe czasu mnie nie było:)
mam nadzieje, ze zagoszcze na dluzej:)
no staranka rozpoczęte:) teraz w tym cyklu czekamy na efekt szaleństw
a co tam u Was?/
jak maleństwa??
hejka mamy a troszeczke dzieciom zeby rosna mamy brzuchatke albo dwie niepamietam sory skleroza ;-) fajnie ze staranka rozpoczete z cyklu wnioskuje ze strzelacie na chlopca znowu?wpadaj czesciej

Zabka , mysmy ostatnio strzelali w córe :-D jest mi obojętne co będzie byle by zajść i byleby było zdrowe :tak: Moj Sebcio ma dopiero 6 ząbków ciężko mu to idzie, no ale cóż nic na to nie poradzę:-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry