reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczorową porą

Batonik supcio ze u Was wsio ok

Żabciu no młody 80 juz dawno nosi , generalnie to wszyscy mówią ze wygląda jak roczniak tak jak mówi Batonik chłop jak dąb

Miłego wieczoru

reklama
Dziękujemy za życzonka :*

Batonik skoro ważycie...to ile z tych 10.010kg jest Twoje a ile Blanki ?!? :P :P :P hihihih

Lopciu to jak małż nawala to go mobilizuj. Bo ja cały czas trzymam za Was kciukasy &&&

Żabko poczytałam co nieco o tej odrze, coś mi się wydaje że u nas to w okolicach właśnie 13msc jest szczepienie przeciwko odrze.

Erbuś jak 80cm już ciuszki Roro nosi to faktycznie jak roczniak.

Miłego dnia!

Dziękujemy za życzonka :*

Batonik skoro ważycie...to ile z tych 10.010kg jest Twoje a ile Blanki ?!? :P :P :P hihihih

Lopciu to jak małż nawala to go mobilizuj. Bo ja cały czas trzymam za Was kciukasy &&&

Żabko poczytałam co nieco o tej odrze, coś mi się wydaje że u nas to w okolicach właśnie 13msc jest szczepienie przeciwko odrze.

Erbuś jak 80cm już ciuszki Roro nosi to faktycznie jak roczniak.

Miłego dnia!
no ja sie zaczelam zastanawiac czy nasze bable sa szczepione obowiaskowo na to i kiedy

Helołłłłłłłłł

szczepienia przeciw odrze swince i rozyce 13-14 mies , wczoraj rozmawialam z pieleg
Lopciu trza zgwalcic M ;-)
A tak wogole co tu tak cichutenko :baffled::confused:
A my sie pochwalimy iz dzis zjedlismy pierwsza kaszke mleczno ryzowa bardzo smakowala a no i mamusia dolozyla jeszce brzoskwinke mniam mniam

pozdr

Dzień dobry :):-)

Dziś jako pierwsza ;-)gdzie sie wszystkie podziały ?

A My sie dobrze czujemy , w końcu zaczynam cieszyc się ciążą bo początek był trudny.Piękna pogoda u nas więc dziś długi spacerek trzeba zaliczyć.

Lopop molestuj M ile się da :) Może przeczucie Cie nie myli tym razem :-)

Miłego dnia :)

hej kobietki znowu pustawo ..ja bylam dzis z dziecmi na kontoli bo wczoraj lekarza niebylo i corka ok tylko ma jeszcze troche kaszlu wiec ma jeszcze z 5 dni brac syrop no ale maly gorzej mowilam lekarzowi ze ten antybiotyk nic niedal maly zero poprawy kaszel jaki byl taki jest i czasem jak oddycha to az harczy lekarz go osluchal i powiedzial tylko " no tu bedziemy musieli dac cos mocniejszego" :-( niepowiedzial o co chodzi ale dal Sumamed i encorton :baffled: wiec nieciekawie a z ulotek co wyczytalam to wynika ze sa to leki na chore oskrzela badz poczatki zapalenia pluc wiec napewno malemu siadlo na oskrzela i do poniedzialku niemam z nim wychodzic z domu a w poniedzialek do kontoli..ale juz rozmawialam dzis z mezem ze we wtorek na cmentarz go niewemiemy mimo ze chcielismy miec rodzinny spacer na cmentarz no ale trudno mlody zostanie w domu bo bedzie oslabiony po tych antybiotykach wiec wole nieryzykowac kolejnej choroby

reklama
Bryyyy

a no pustawo , jak juz Batonik kawy nie postawi to juz nikt nie wpada

Zabciu lepiej niech Antonio w domku posiedzi no i zdrowka dla niego

Izus super ze juz lepiej ,teraz bedzie super a potem to znowu ostatki beda meczyły ale co tam

Pozdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry