87zabka
Fanka BB :)
uh...to kicha widze ze chyba tylko my tu zostalysmy reszta od 2 dni sie nieodzywa....a tak po za tym co u ciebie kochana?przyjdzie bo nie było przytulanek w te dnizresztą jak zawsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uh...to kicha widze ze chyba tylko my tu zostalysmy reszta od 2 dni sie nieodzywa....a tak po za tym co u ciebie kochana?przyjdzie bo nie było przytulanek w te dnizresztą jak zawsze
gratki na pierwszego zebolka :-) to jak wystukalas to mezus musi ci cos kupic za zabek ;-) kiedys sie mowilo ze sukienke musi kupic ale teraz wszystko jest dozwolone kolezanka spodnie sobie wybrala a szwagierka butyWitam bb-ciotki po dwudniowej jak to odnotowała Żabka nieobecności ; -)
Uroczyście oznajmiamy,że dziś odwiedziła nas wróżka zębuszka,po dwóch szałowych dniach i nockach w buźce Blani pojawiła się pierwsza perełka, dolna prawa jedyneczka!!!!!!! JUPI-MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLKA ehh czekaliśmy całe 10 m-cy i tydzień na perełkę!!!!!!! Tak się cieszę jak wariatka, łzy jak grochy płyneły mi ze szczęścia jak wystukałam ją dziś łyżeczką :-) i pewnie na dniach powitamy dolną lewą jedyneczkę do pary co by pierwszej nie było smutno, bo jest na wylocie ;-) dziś Blaneczka była zupełnie inna,radosna,pełna energii no i zbierała nagrody za pierwszego ząbka i za to,że była taka dzielna ;-)
...jutro rano mamy wizytkę u pediatry,ciekawe ile Kluska waży ??? ; -)
Pzdr :-*
takze korzystaj smialo :-) no i koniecznie zaznacz zebolek na obrazku :-) my niebawem tez nastepne wkleimy ;-)sto lat dla szymona boziu jak to zlecialoNo proszę...postraszyć trochę i jak się gwarno zrobiło.
Żabko gratuluję wygranej!!! Fajowe to zdjęcia Antosia dałaś, bo zajrzałam z ciekawości.
Batonik Ty wiesz...rycz maleńka rycz - ze szczęścia to nigdy za dużo!
I zazdrośnico jak ciocia dzwoni do Blanki to nie przełączaj jej tv na bajki coby odwrócić jej uwagę - co bałaś się że się poskarży na matkę![]()
Erbuś dziękujemy! wierzyć mi się nie chce że to tyle już zleciało...
Lopciu to co tak te dni fasolinkowe opuszczacie ?!?
Pozdrawiam Was wszystkie!

wszyscy byli w szoku , i wazy 9640 i przybral przez 6 tyg tylko 190 gram , ale p.d stwierdzila ze dobrze wyglada i widac ze mu nic nie brakuje ale za to wyciagnal sie ulllaaallla na ponad 80 cm a i ida górne jedyneczki No to tyle w maluskim skrocie oj lopciu tulam no ja z 1 dzidzia to bym miala 28 lutego termin ale jak widac zycie i tak dalo mi zimowego maluszka wiec ty tez sie kochana doczekaszMyszko mąż nawala ostatnio![]()
Dla Szymonka:
STO LAT SAMEGO ZDRÓWKA I DUŻO PREZENTÓW I ŻEBY SIĘ TYLE UŚMIECHAŁ CO DOTĄD:-):-)
zabko hm co u mnie nowego to kryzys nachodzi bo bym była na "ostatnich nogach" już
pozdrawiam
o korcze to twoj babel mierzy tyle co roczne dzieckoDzień doberek
Myszko noo czas zapyla jak szalony ehhh A gdzie wirtualny torcik
Lopciu no ejjj bedzie siii zobaczysz &&&&&&&&&&&
Batonix i co tam u Was jak Blania
My dzis po szczepieniu i wiecie co mlody nawet nie pisnałwszyscy byli w szoku , i wazy 9640 i przybral przez 6 tyg tylko 190 gram , ale p.d stwierdzila ze dobrze wyglada i widac ze mu nic nie brakuje ale za to wyciagnal sie ulllaaallla na ponad 80 cm a i ida górne jedyneczki No to tyle w maluskim skrocie
Buziolleeee

to moj babel dopiero zaczyna wchodzic w niektore 80 jedynie bluzki bo spodnie to 74 kochana gdzie obrazek z abkami? wcielo ci gdziesSTO LAT! STO LAT! DLA SZYMULKI NAJSŁODSZE ŻYCZONKA URODZINOWE OD NAŻECZONEJ I STARYCH ZAJĄCÓW :-* :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
... oj Lopciu, rozumiem co czujesz, ja mimo że mam już małego Klusiaczka to i tak pamiętam daty narodzin dwóch Aniołków (*)(*), tulam wirtualnie :-*
... Erbus oj dzielny kawaler Ci rośnie no i chłop jak dąb ; -) no i już idą zębolki brawo!!! Wychodzi na to,że tylko Blanka jest taką rekordzistką i kazała mamusi czekać na perełki całe 10 m-cy
... a u nas po wizycie wsio elegancko, Blanka bardzo ładnie się rozwija, pediatra chwaliła a mamusia pękała z dumy ; -) ząbki są już najprawdopodobniej dwa choć mała nie da sobie poszperać w dziobie, no i ważymy 10.010 kg
Pzdr ; -)