reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam bb-ciotki po dwudniowej jak to odnotowała Żabka nieobecności ; -)

Uroczyście oznajmiamy,że dziś odwiedziła nas wróżka zębuszka,po dwóch szałowych dniach i nockach w buźce Blani pojawiła się pierwsza perełka, dolna prawa jedyneczka!!!!!!! JUPI-MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLKA ehh czekaliśmy całe 10 m-cy i tydzień na perełkę!!!!!!! Tak się cieszę jak wariatka, łzy jak grochy płyneły mi ze szczęścia jak wystukałam ją dziś łyżeczką :-) i pewnie na dniach powitamy dolną lewą jedyneczkę do pary co by pierwszej nie było smutno, bo jest na wylocie ;-) dziś Blaneczka była zupełnie inna,radosna,pełna energii no i zbierała nagrody za pierwszego ząbka i za to,że była taka dzielna ;-)

...jutro rano mamy wizytkę u pediatry,ciekawe ile Kluska waży ??? ; -)

Pzdr :-*

Witam bb-ciotki po dwudniowej jak to odnotowała Żabka nieobecności ; -)

Uroczyście oznajmiamy,że dziś odwiedziła nas wróżka zębuszka,po dwóch szałowych dniach i nockach w buźce Blani pojawiła się pierwsza perełka, dolna prawa jedyneczka!!!!!!! JUPI-MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLKA ehh czekaliśmy całe 10 m-cy i tydzień na perełkę!!!!!!! Tak się cieszę jak wariatka, łzy jak grochy płyneły mi ze szczęścia jak wystukałam ją dziś łyżeczką :-) i pewnie na dniach powitamy dolną lewą jedyneczkę do pary co by pierwszej nie było smutno, bo jest na wylocie ;-) dziś Blaneczka była zupełnie inna,radosna,pełna energii no i zbierała nagrody za pierwszego ząbka i za to,że była taka dzielna ;-)

...jutro rano mamy wizytkę u pediatry,ciekawe ile Kluska waży ??? ; -)

Pzdr :-*
gratki na pierwszego zebolka :-) to jak wystukalas to mezus musi ci cos kupic za zabek ;-) kiedys sie mowilo ze sukienke musi kupic ale teraz wszystko jest dozwolone kolezanka spodnie sobie wybrala a szwagierka buty :-D takze korzystaj smialo :-) no i koniecznie zaznacz zebolek na obrazku :-) my niebawem tez nastepne wkleimy ;-)

hej Kobitki
Blaniu wielkie gratki
Lopci Żabciu nie nerwujcie sie ;-)

SZYMONKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK STO LAT !
bo to jutro ten wielki dzień , a zyczonka sladam dzis bo jutro troszku biegania rano do ginesa , potem szczepienie małego , i pewnie po takim maratonie juz nic nie bedzie mi sie chciało, a i meldujemy ze u nas wsio ok

Pozdrowionka

No proszę...postraszyć trochę i jak się gwarno zrobiło.

Żabko gratuluję wygranej!!! Fajowe to zdjęcia Antosia dałaś, bo zajrzałam z ciekawości.

Batonik Ty wiesz...rycz maleńka rycz - ze szczęścia to nigdy za dużo!
I zazdrośnico jak ciocia dzwoni do Blanki to nie przełączaj jej tv na bajki coby odwrócić jej uwagę - co bałaś się że się poskarży na matkę :-P

Erbuś dziękujemy! wierzyć mi się nie chce że to tyle już zleciało...

Lopciu to co tak te dni fasolinkowe opuszczacie ?!?

Pozdrawiam Was wszystkie!

No proszę...postraszyć trochę i jak się gwarno zrobiło.

Żabko gratuluję wygranej!!! Fajowe to zdjęcia Antosia dałaś, bo zajrzałam z ciekawości.

Batonik Ty wiesz...rycz maleńka rycz - ze szczęścia to nigdy za dużo!
I zazdrośnico jak ciocia dzwoni do Blanki to nie przełączaj jej tv na bajki coby odwrócić jej uwagę - co bałaś się że się poskarży na matkę :-P

Erbuś dziękujemy! wierzyć mi się nie chce że to tyle już zleciało...

Lopciu to co tak te dni fasolinkowe opuszczacie ?!?

Pozdrawiam Was wszystkie!
sto lat dla szymona boziu jak to zlecialo :szok::-D

Myszko mąż nawala ostatnio :-p
Dla Szymonka:
STO LAT SAMEGO ZDRÓWKA I DUŻO PREZENTÓW I ŻEBY SIĘ TYLE UŚMIECHAŁ CO DOTĄD:-):-)

zabko hm co u mnie nowego to kryzys nachodzi bo bym była na "ostatnich nogach" już :(
pozdrawiam

Dzień doberek

Myszko noo czas zapyla jak szalony ehhh A gdzie wirtualny torcik :wink:

Lopciu no ejjj bedzie siii zobaczysz &&&&&&&&&&&

Batonix i co tam u Was jak Blania

My dzis po szczepieniu i wiecie co mlody nawet nie pisnał :baffled: wszyscy byli w szoku , i wazy 9640 i przybral przez 6 tyg tylko 190 gram , ale p.d stwierdzila ze dobrze wyglada i widac ze mu nic nie brakuje ale za to wyciagnal sie ulllaaallla na ponad 80 cm a i ida górne jedyneczki No to tyle w maluskim skrocie

Buziolleeee

STO LAT! STO LAT! DLA SZYMULKI NAJSŁODSZE ŻYCZONKA URODZINOWE OD NAŻECZONEJ I STARYCH ZAJĄCÓW :-* :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

... oj Lopciu, rozumiem co czujesz, ja mimo że mam już małego Klusiaczka to i tak pamiętam daty narodzin dwóch Aniołków (*)(*), tulam wirtualnie :-*

... Erbus oj dzielny kawaler Ci rośnie no i chłop jak dąb ; -) no i już idą zębolki brawo!!! Wychodzi na to,że tylko Blanka jest taką rekordzistką i kazała mamusi czekać na perełki całe 10 m-cy

... a u nas po wizycie wsio elegancko, Blanka bardzo ładnie się rozwija, pediatra chwaliła a mamusia pękała z dumy ; -) ząbki są już najprawdopodobniej dwa choć mała nie da sobie poszperać w dziobie, no i ważymy 10.010 kg

Pzdr ; -)

reklama
Myszko mąż nawala ostatnio :-p
Dla Szymonka:
STO LAT SAMEGO ZDRÓWKA I DUŻO PREZENTÓW I ŻEBY SIĘ TYLE UŚMIECHAŁ CO DOTĄD:-):-)

zabko hm co u mnie nowego to kryzys nachodzi bo bym była na "ostatnich nogach" już :(
pozdrawiam
oj lopciu tulam no ja z 1 dzidzia to bym miala 28 lutego termin ale jak widac zycie i tak dalo mi zimowego maluszka wiec ty tez sie kochana doczekasz
Dzień doberek

Myszko noo czas zapyla jak szalony ehhh A gdzie wirtualny torcik :wink:

Lopciu no ejjj bedzie siii zobaczysz &&&&&&&&&&&

Batonix i co tam u Was jak Blania

My dzis po szczepieniu i wiecie co mlody nawet nie pisnał :baffled: wszyscy byli w szoku , i wazy 9640 i przybral przez 6 tyg tylko 190 gram , ale p.d stwierdzila ze dobrze wyglada i widac ze mu nic nie brakuje ale za to wyciagnal sie ulllaaallla na ponad 80 cm a i ida górne jedyneczki No to tyle w maluskim skrocie

Buziolleeee
o korcze to twoj babel mierzy tyle co roczne dziecko :szok::-D:tak:to moj babel dopiero zaczyna wchodzic w niektore 80 jedynie bluzki bo spodnie to 74
STO LAT! STO LAT! DLA SZYMULKI NAJSŁODSZE ŻYCZONKA URODZINOWE OD NAŻECZONEJ I STARYCH ZAJĄCÓW :-* :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

... oj Lopciu, rozumiem co czujesz, ja mimo że mam już małego Klusiaczka to i tak pamiętam daty narodzin dwóch Aniołków (*)(*), tulam wirtualnie :-*

... Erbus oj dzielny kawaler Ci rośnie no i chłop jak dąb ; -) no i już idą zębolki brawo!!! Wychodzi na to,że tylko Blanka jest taką rekordzistką i kazała mamusi czekać na perełki całe 10 m-cy

... a u nas po wizycie wsio elegancko, Blanka bardzo ładnie się rozwija, pediatra chwaliła a mamusia pękała z dumy ; -) ząbki są już najprawdopodobniej dwa choć mała nie da sobie poszperać w dziobie, no i ważymy 10.010 kg

Pzdr ; -)
kochana gdzie obrazek z abkami? wcielo ci gdzies :confused:

czytalyscie to? ja jestem wstrzasnieta
http://dzieci.pl/chgid,13930396,title,Odra-znowu-zabija,fototemat_dzieci.html?smgputicaid=6d454

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry