Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby blani wyszly szybko te jedyneczki ja pamietam jak mlodemu sie przebily to akurat w ten dzien co sie przebily przez skore to caly dzien plakal wiec musialo go bardzo bolec ale potem juz bylo lepiejHelloł niedzielnie ; -)
Lopciu...jeszcze nie ma perełek w buźce u Blani, ale dzięki camilii już tak się nie męczy, póki co więc nadal wypatrujemy chyba dwóch dolnych jedynek ; -)
Żabciu...zdrówka dla dzieciaczków : -)
Pzdr

jeszcze niewierze i jestem w szoku 1 raz udalo mi sie cos wygrac no ja musze przyznac ze u mnie dzis lepiej ale wczoraj w nerwach zapowiedzialam mezowi ze w sobote ide do kolezanki z ktora umawiam sie na piwko juz 2 miesiace i zdania niezmienie ide z piwkiem do niej i koniec a niech on sobie sam siedzi w sumie dzieci i tak beda spac wiec niebedzie mial nic do roboty a ja sie odchamie ona w sumie tez chce sobie inaczej spedzic choc jeden wieczor bo sama wychowuje coreczke 3 miesiace strasza od antosia a myu razem do szkoly chodzilysmyzabko czadersko
gratulajce
ja dzisiaj jestem nerwowa
a potem razem z brzuszkami 
niemow hop ;-) a mi sama niewiem chyba juz od tych tabletek na zasuszenie odbija na szczescie jeszcze tylko kilka dni bo po tygodniu zaczelam brac 2 dziennie wiec szybciej znikaja..wogole jaki porypany sen dzis mialam koszmar to od 3 do rana spac juz niemoglamjuż mi przeszło po prostu idzie na @ więc stąd te nerwy
moze potem wszystko wroci do normy...