reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Helloł niedzielnie ; -)

Lopciu...jeszcze nie ma perełek w buźce u Blani, ale dzięki camilii już tak się nie męczy, póki co więc nadal wypatrujemy chyba dwóch dolnych jedynek ; -)

Żabciu...zdrówka dla dzieciaczków : -)

Pzdr

reklama
Helloł niedzielnie ; -)

Lopciu...jeszcze nie ma perełek w buźce u Blani, ale dzięki camilii już tak się nie męczy, póki co więc nadal wypatrujemy chyba dwóch dolnych jedynek ; -)

Żabciu...zdrówka dla dzieciaczków : -)

Pzdr
oby blani wyszly szybko te jedyneczki ja pamietam jak mlodemu sie przebily to akurat w ten dzien co sie przebily przez skore to caly dzien plakal wiec musialo go bardzo bolec ale potem juz bylo lepiej :tak:
ze zdrowkiem narazie bez zmian harczy w nim i to mi sie bardzo niepodoba ale poczekam az minie tydzien na antybiotyku potem na kontol czyli w czwartek bo w czwartek bylam z obojgiem

Witam się!

Przelotem jak zwykle...ale chciałam Suzi coś napisać.

Suzi cięzko coś doradzić . Musisz sama z własnym sumieniem się zastanowić czy to 255zł za kolejną wizytę nie będzie ceną Twojego spokoju. Jeżeli tak to zrób te dodatkowe badania dla pewności i właśnie tego spokoju.
Choć jak z drugiej strony piszesz że ufasz lekarzowi to dla mnie zaufanie to jest pewność.
Swoją drogą to badanie to jest klasyczne usg na którym lekarz tylko sprawdza poza tym co zawsze dodatkowe 2lub3 parametry - przede wszystkim przezierność karkową i tą kość nosową. Jak dla mnie żadna to filozofia jak ktoś umie zrobić klasyczne usg.
Jak samopoczucie ?

Pozdrawiam Was wszystkie!

hej dziewczyny ale mam dzis dzien bez siekiery do mie lepiej niepodchodzic wszystko mnie wkorza co chwile rycze i sama niewiem co jest nie tak znow ma jakis kryzyzs czy depreche ale na koniec dnia mila niespodzianka zdjecie mojego babla wygralo w konkursie :szok: jeszcze niewierze i jestem w szoku 1 raz udalo mi sie cos wygrac
https://www.babyboom.pl/forum/wakac...yjny-album-tu-dodaj-zdjecie-54253/index3.html
https://www.babyboom.pl/forum/wakacyjne-klimaty-konkurs-f426/zwyciezcami-w-konkursie-sa-54568/

mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie lepszy pozdrawiam kobietki

zabko czadersko:-D:-D:-D
gratulajce
ja dzisiaj jestem nerwowa
no ja musze przyznac ze u mnie dzis lepiej ale wczoraj w nerwach zapowiedzialam mezowi ze w sobote ide do kolezanki z ktora umawiam sie na piwko juz 2 miesiace i zdania niezmienie ide z piwkiem do niej i koniec a niech on sobie sam siedzi w sumie dzieci i tak beda spac wiec niebedzie mial nic do roboty a ja sie odchamie ona w sumie tez chce sobie inaczej spedzic choc jeden wieczor bo sama wychowuje coreczke 3 miesiace strasza od antosia a myu razem do szkoly chodzilysmy :tak: a potem razem z brzuszkami :-D
lopciu spoko jutro przejdzie mi przeszlo to tobie tez przejdzie ;-)

już mi przeszło po prostu idzie na @ więc stąd te nerwy
niemow hop ;-) a mi sama niewiem chyba juz od tych tabletek na zasuszenie odbija na szczescie jeszcze tylko kilka dni bo po tygodniu zaczelam brac 2 dziennie wiec szybciej znikaja..wogole jaki porypany sen dzis mialam koszmar to od 3 do rana spac juz niemoglam:baffled: moze potem wszystko wroci do normy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry