reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka
zrobiłam sobie mały przerywnik w sprzątaniu i wpadłam poczytać
izus już II trymestr ale zasuwa ten czas przecież tak nie dawno sie pochwaliłaś
zabko masz rację lepiej niech zostanie w domciu

batonik kaaawaaa ( jak już erba napisała jak nie postawisz to nie ma tłoku:-p)

reklama
do srody to pewnie szalu tu niebedzie dzis pewnie wszystkie kobietki na zakupach znicze i kwiaty kupuja a potem na cmentarz groby czyscic leca :-pja w tym roku mam wolne bo siedze z dziecmi chorymi w domu

udanego dlugiego wekendu zycze , moj pewnie bedzie udany bo zaraz ide robic placek a wieczorem ide do kolezanki (wkoncu0 z ciastem i alkocholem oj posiedzimy i pogadamy sobie w spokoju bez dzieci i facetow :rofl2:

hej kobietki witam juz z nowym czasem :-) normalnie takiego wieczorka mi brakowalo :tak: tylko ja kolezanka swojskie malinowe winko i placek ale sie nagadalysmy i nasmialysmy :-) az inaczej sie czuje jakbym odzyla fakt maly niedal mi za dlugo pospac dzis ale i tak super sie czuje :-) od czasu do czasu bede musiala sobie zrobic takie wychodne :tak:
a jutro na kontrole z mlodym korcze nadal kaszle a ten antybiotyk to musi byc naprawde mocny bo w buteleczce jest po rozrobieniu tylko 15 ml czyli na 3 dni dzis osatnia dawka zobaczymy co jutro lekarz powie a jak i ten lek nic nieda to poprosze o zastrzyki :baffled: bo ile mozna faszerowac malego antybiotykami

:-) helloł Babolki w końcu mam nowy komp a nie tablet więc może i cofkę postawię :rofl2: jak tylko go opanuję :-p

donoszę uroczyście, że Blania ma dwa zębolki :tak:;-):-) dwie dolne jedyneczki, jedna wyszła we wtorek a druga wczoraj :tak: a dziś po raz pierwszy zaczęła raczkować śmiało do przodu :tak: bo do tej pory wychodziło jej tylko do tyłu :rofl2:

Pzdr niedzielnie

zabko będzie dobrze &&&
a ja wybawiona bo byliśmy u szwagierki która miała urodziny i 10 rocznicę ślubu
były tańce :-):-):-)
supcio wiec nietylko ja balowalam hihihihi
:-) helloł Babolki w końcu mam nowy komp a nie tablet więc może i cofkę postawię :rofl2: jak tylko go opanuję :-p

donoszę uroczyście, że Blania ma dwa zębolki :tak:;-):-) dwie dolne jedyneczki, jedna wyszła we wtorek a druga wczoraj :tak: a dziś po raz pierwszy zaczęła raczkować śmiało do przodu :tak: bo do tej pory wychodziło jej tylko do tyłu :rofl2:

Pzdr niedzielnie
gratki pierwszych zabkow i raczkowania ja caly czas czekam az maly zalapie o co kaman i bedzie wkoncu pedzil bo narazie tylko sie buja na 4 w przod i tyl :rofl2:

reklama
:-)Witam z rana ciotki BB :-p

... skoro tak się domagacie to zapraszam na cofkę z rana ;-):tak: i pysznego makowca bo teściowa upiekła hi hi hi :-p

Blanka poszła lulu na drzemkę a ja miałam odkurzać :baffled: pewnie gdybym miała nadal tylko ten dziadowski tablet to bym teraz śmigała z odkurzaczem ;-) bo nie miałam do niego nerwów, ale jak już jest lapek to mi nie w głowie odkurzanie hi hi hi a tak na serio to po prostu nie chcę obudzić Blanki, kurcze taka byłam wczoraj podekscytowana tym raczkowaniem etc że zasnąć nie mogłam chyba do 2 :baffled:

wyłazić z krzaków Babolce :-p bo cofka stygnie

Pzdr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry