reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry dzień dobry
Jestesmy czytamy ale jakos pisac sie nie chce , jakos nie mam czasu ostatnio :blink: Meldujemy ze u nas wsio ok ,mlodemu zeby ida i chyba idzie 2 gorna takie ma dziaselak opuchniete bidulek ale jest bardzo dzielny nie ma marudzenia ,płaczu ani pobudek nocnych tylko nie pasuje mu zaden smoczek i nie chce pic tylko mamusiowego cycola preferuje .

Myszko a Szymuka do zlobka chodzi ?
Batonik no to Blania jak mala wyscigowka ;-)
Izus Suzi super ze wszystko dobrze u Was
Lpciu wlasnie a Ty gdzie ?
I ja witam Ewcie kochana juz mocno zacisniete &&&&
Wiecie co dziewczyny tak sobie ostatnio wchodzilam w znajomych i jestem ciekawa co u Asiuchy , Leny ,Betusi no nie wpominajac Tosi Agutki no i Maćku choć one to pewnikiem w krzaczkach siedza ;-) Dziewczyny odezwijcie sie czasem A i jeszcze Olkale

Pozd
I my mamy zębolkowy suwaczek :tak:;-)

Pajka i my trzymamy &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki:* Ja nie dawno wróciłam z zakupków:-)Pogoda u mnie okropna:(pada i pada :-(Mam jeszcze 2 dni wolnego i czas na dobrą książkę :) A teraz lecę coś upichcić mężusiowi bo nie długo wraca z pracy:)
Erba22 Pozdrowienia dla ciebie i dzieciaczków :*:*:*

no prosze jak sie milusio gwarno zrobilo az mi sie przypomnialy dawne czasy ;-):-D ach kiedy to bylo co musialam kilka razy dziennie wchodzic na bb i zakazdym razem bylo kilka stron do nadrobienia :-)
a dzisiaj przyszla do nas nagroda z konkursu johnsona :-)

Ostatnia edycja:
witam nową staraczkę na forum:)
zabko Ty ciągle coś wygrywasz :-D:-D
niech nagrody dobrze służą:)
erbuś no cicho nawet nie zajrzą dziewczyny czasem z Tośką piszę a więcej z Robin
Myszko witaj:)
suzi i izus super że wsio ok czekam na dalsze wieści:)

Batonik poczekaj aż zacznie chodzić to dopiero jazda

ulubiona zabawa mojego dziecka - obczaił gdzie jest smietnik :tak:wyciąga wszystko z niego i mi przynosi i pyta "cio to?":rofl2: jazda na kołkach.
Dzisiaj obieralam ziemniaki stanął obok mnie i mi podawął każdego i nawijał do mnie po swojemu:P więc ja mu "odpowiadałam, ze mama obiera ziemniaczki potem je zjemy :P
ale np jak mu powiedz gdzie jest obraz - pokaże obraz, gdzie maska-na maskę, sam włącza już sobie tv masakra kilka razy o maly włos zawału nie dostałam:-Dostatnio pojechałam do auchana kupiłam mu paluchy kukurydzane to podzielił się z panią kasjerką :szok::-D

Lopciu ja to cały czas obserwuję u Ciebie suwaczki i czekam na ten ciążowy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry