Ewcia 1987
Początkująca w BB
Idę spać kobietki
Wszystkim Wam życzę kolorowych snów :*
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale jutro mają nam montować nowe rury w piwnicy, masakra po prostu już wyobrażam sobie ten sajgon bo wszystko z niej trzeba wynieść prawie
R musiał wziąć dzień wolny bo ktoś musi dopilnować, a że ma tam swoją kochankę przez duże K (czytaj: kolarzówkę) to będzie warował jak piesek pewnie 
;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&& 
oj lopciu wez ty tego swego w obroty i daj sobie juz spokoj z ta @ ;-) na swieta jak znalazl najwyzej bedziesz biegala co chwile do wc bo cie wigilijne zapachy beda odstraszac hihihihino tez szukałam nas wątek
witam się z @ i okropnym bólem głowy![]()
no widze ze troche musze bo niedlugo wymrzemy jak dinozaury ;-):-) i ja się witam niedzielnie ;-)
... my dziś byliśmy na obiadku u mojej mamy, akurat zadzwonił brat to sobie przy okazji pogadałam ;-) z niecierpliwością czekam na poniedziałek, bo zamówiłam dla Blanki nowy wózek hi hi hi i jutro ma byćno ale jutro mają nam montować nowe rury w piwnicy, masakra po prostu już wyobrażam sobie ten sajgon bo wszystko z niej trzeba wynieść prawie
R musiał wziąć dzień wolny bo ktoś musi dopilnować, a że ma tam swoją kochankę przez duże K (czytaj: kolarzówkę) to będzie warował jak piesek pewnie
Lopciu ... brak słów ... a kysz, a kysz @, no i teraz do dzieła co byście mieli wymarzony gwiazdkowy prezent pod choinkę;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Żabko ... mobilizuj, mobilizuj ;-)
Pzdr

no moze moze wkoncu jak wszystkim wiadomo u nas zaciaza sie parami hihihihi zawsze mamy po 2 brzuchate w podobnym terminie wiec trzymam kciuki za was obie ;-)słuchaj zabko trafiłaś z tymi mdłościami:-)
bo u synka nie miałam więc trzymajcie mocno kciuki u mnie na córunię
a własciwie mi obojętnie oby było
ewcia niech nam obydwóm się uda na święta mieć piękny prezent![]()
bo to pewnie jest jak z tym powiedzeniem szewc boso chodzi....zabko coś w tym jest pamiętasz jak to zauważyłam kiedyś na wątku
OBY WRESZCIE I MNIE TRAFIŁO
bo co to za wróżka co nie spełnia się na jej osobie nic