reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
holipa :szok: kobiety wywalilo nas na 2 strone listy tematow:szok: hiolipka wiem ze wekend jest ale kochane mobilizujemy sie bo nam watek zniknie ;-):-p
wic ja sie witam i zycze milego dnia wlece wieczorem zobaczyc jaka frekfenja dzis ;-)

:-) i ja się witam niedzielnie ;-)

... my dziś byliśmy na obiadku u mojej mamy, akurat zadzwonił brat to sobie przy okazji pogadałam ;-) z niecierpliwością czekam na poniedziałek, bo zamówiłam dla Blanki nowy wózek hi hi hi i jutro ma być :-p no ale jutro mają nam montować nowe rury w piwnicy, masakra po prostu już wyobrażam sobie ten sajgon bo wszystko z niej trzeba wynieść prawie :szok: R musiał wziąć dzień wolny bo ktoś musi dopilnować, a że ma tam swoją kochankę przez duże K (czytaj: kolarzówkę) to będzie warował jak piesek pewnie :-D

Lopciu ... brak słów ... a kysz, a kysz @, no i teraz do dzieła co byście mieli wymarzony gwiazdkowy prezent pod choinkę :tak:;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Żabko ... mobilizuj, mobilizuj ;-):tak:

Pzdr

no tez szukałam nas wątek
witam się z @ i okropnym bólem głowy:(
oj lopciu wez ty tego swego w obroty i daj sobie juz spokoj z ta @ ;-) na swieta jak znalazl najwyzej bedziesz biegala co chwile do wc bo cie wigilijne zapachy beda odstraszac hihihihi
:-) i ja się witam niedzielnie ;-)

... my dziś byliśmy na obiadku u mojej mamy, akurat zadzwonił brat to sobie przy okazji pogadałam ;-) z niecierpliwością czekam na poniedziałek, bo zamówiłam dla Blanki nowy wózek hi hi hi i jutro ma być :-p no ale jutro mają nam montować nowe rury w piwnicy, masakra po prostu już wyobrażam sobie ten sajgon bo wszystko z niej trzeba wynieść prawie :szok: R musiał wziąć dzień wolny bo ktoś musi dopilnować, a że ma tam swoją kochankę przez duże K (czytaj: kolarzówkę) to będzie warował jak piesek pewnie :-D

Lopciu ... brak słów ... a kysz, a kysz @, no i teraz do dzieła co byście mieli wymarzony gwiazdkowy prezent pod choinkę :tak:;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Żabko ... mobilizuj, mobilizuj ;-):tak:

Pzdr
no widze ze troche musze bo niedlugo wymrzemy jak dinozaury ;-):-p

słuchaj zabko trafiłaś z tymi mdłościami:-)
bo u synka nie miałam więc trzymajcie mocno kciuki u mnie na córunię
a własciwie mi obojętnie oby było
ewcia niech nam obydwóm się uda na święta mieć piękny prezent:)

słuchaj zabko trafiłaś z tymi mdłościami:-)
bo u synka nie miałam więc trzymajcie mocno kciuki u mnie na córunię
a własciwie mi obojętnie oby było
ewcia niech nam obydwóm się uda na święta mieć piękny prezent:)
no moze moze wkoncu jak wszystkim wiadomo u nas zaciaza sie parami hihihihi zawsze mamy po 2 brzuchate w podobnym terminie wiec trzymam kciuki za was obie ;-)

zabko coś w tym jest pamiętasz jak to zauważyłam kiedyś na wątku
OBY WRESZCIE I MNIE TRAFIŁO :-D:-D:-D:-D
bo co to za wróżka co nie spełnia się na jej osobie nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry