reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

helloł z kawką
nie możliwe że jestem pierwsza
scully wszystkiego naj, naj, dla męża
Kingo &&&& :)
batonik jak Blancia wiem ciężko tak się kisić w domciu ale może dzisiaj wyfruniecie na spacerek:)
Myszko jak tam Szymonek pewnie wszędzie biega i ciekawy świata???
erbuś jak Roger ??? czemu się nie odzywasz???

Witam niedzielnie :-p

Kinia &&&&&&&&

Scully 100 lat dla mężusia

... oj Lopciu ciężko jak nie wiem co, my dwa lofry nr 1 i siedzimy w domu,wszyscy się dziwią ;-) planowałam na dziś wyjazd chociaż na obiad do teściowej, ale R wczoraj wieczorem wracał do domku i złapał gumę :sorry2::-( to nie będę mu kazała w niedzielę zmieniać chyba :cool2: poza tym to nie wiem co z Blanią bo niby lepiej ale nadal ma taką luźną wydzielinę w gardełku:dry:

reklama
Hej Hej

Lopciu jestemjestem tylko ostatnio wpadam wieczorkiem poczytac a na odpisanie nie ma sił Roro rajdkuje po domku jak szalony matkooo :-D najbardziej uwielba biegac za naszym duzymmm psiakiem :-D:-D a nasz emeryt oczywiscie juz dal R ostrzezenie takze oczy dokola glowy A tak dzieki wsio ok A co tam u Cb ? juz po feriach ?
Kinia &&&
Scullyy najlepszego dla m
Batonik zdrowka zdrowka dla Blani
Kochane wczoraj mineły 2 lata jak Was poznałam , cieszę sie i czuje sie zaszczycona ze mam wokol siebie tak cudowne osoby :-)
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli

hej kobietki ja tak tylko na moment pozalic sie troszke :-p;-) i napisac co u nas a wiec moj zabek sie buntuje i jutro jak bede z dziecmi u lekarza to poprosze go o antybiotyk zeby do wizyty dotrwac jak mi nieda to chyba umre a tak po za tym mlody nieciekawie trzy czworki mu ida 2 na dole i jedna lewa u gory i ta u gory to jakas masakra ma tak dziaselko napuchle ze taka pileczka sie zrobila a dzis w dodatku krwaik mu sie tam zrobil az sie przerazilam tej czarnej plamy i pojechalam do osrodka ale byl ten glupi lekarz co kiedys i jak wtedy kazal tylko malemu dawac syrop na goraczke bo od rana mu rosla i rosla i na te opuchniete dziaselko z plama niespojrzal i powiedzial ze sie nim niemam przejmowac bo to tylko krwiaczek, a biedaczek pol nocy mi przeplakal dopiero rano usnal ze mna w luzku u corki bo klaudia rano przyszla do tatusia na bajki a ja z mlodym poszlam tam do pokoju zeby miec spokoj bo sama od kilku nocy budze sie o 2-3 w nocy i juz do rana niemoge usnac a jak przysypiam to juz albo maz wraca z pracy albo maly sie budzi mam nadzieje ze dzis bedzie inaczej wiec zmyka spac dobranoc kobietki jutro wlee jak juz bede po wizycie u lekarza aha zapomnialam napisac ze wieczorem krwiczej jakby ciut zbledl wiec chyba sie wchlania dobranoc kobietki jutro nadrobie czytanie bo dzis juz padam

dziewczynki jutro pierwszy test chcę zrobić
proszę 3majcie za mnie kciuki mocno, biorę pod uwagę to że może nic nie wyjsc ale wiadomo że nadzieje mam.

pozdrawiam was:happy:
pomyślcie o mnie..

Helloł :-p

Kinia...czytałam opis pod wykresem o śnie, na pocieszenie powiem Ci, że od zawsze moja mama i babcia mówiły, że sny się tłumaczy odwrotnie ;-):tak::-p resztę sobie dopowiedz ... &&&&&&&&&&&&&&&&

Pzdr reszta :-p

Helloł :-p

Kinia...czytałam opis pod wykresem o śnie, na pocieszenie powiem Ci, że od zawsze moja mama i babcia mówiły, że sny się tłumaczy odwrotnie ;-):tak::-p resztę sobie dopowiedz ... &&&&&&&&&&&&&&&&

Pzdr reszta :-p

hihi no jak to jest prawda to faktycznie mam powód do radości. Może coś w tym jest nie wiem.
Jutro mam nadzieje że coś już się wyjaśni. Jeżeli wynik bedzie negatywny a tempka cały czas wysoka to kolejny zrobię w 14dpo.

zdrówcia dla dzieciaczków ;-) i jak znalazłaś koniki? ;-)

:-)&&&&&&&&&&&&&&& spadeczek cudo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Jutro męża 30-tka ;-)
Imprezka urodzinowa gotowa :-) ale niespodziankę będzie miał :-D:-D:-D
Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni ;-)
nieznalazlam ale jak dzieci wyzdrowieja to pojde do mojej dawnej nauczycielki bo razem z mezem maja konie okolo 20-30 sztuk wiec moze oni a jak nie to napewno wiedza gdzie w poblizu jest hipoterapia
dziewczynki jutro pierwszy test chcę zrobić
proszę 3majcie za mnie kciuki mocno, biorę pod uwagę to że może nic nie wyjsc ale wiadomo że nadzieje mam.

pozdrawiam was:happy:
pomyślcie o mnie..

ja zamawiam z rana zdjecie testu :tak:;-) pozytywnego oczywiscie ;-)

lopciu u nas ferie dopiero za 2 tygodnie a w tym tygodniu klaudia ma wolne bo przedszkolanka sike rozchorowala wiec sajgon w domu :baffled:

a ja dzis bylam z mlodym u lekarza na kontroli i nadal cos na oskrzelach siedzi i dostal mocniejszy antybiotyk susmamed mam mu go dawac tylko raz dziennie i w piatek znowu do kontroli a na krwiaczka lekarz pwoeidzial ze czasem niektore dzieci tak maja i ze jak zabek brzebije wkoncu dziaselko to moze nawet mocno krwawic wiec czekamy co bedzie dalej
i dostalam dla siebe duomox wiec mam nadzieje ze wyciszy bol mojego zeba i wezlow chlonnych wraz z uchem i wytrwam do wizyty bo jak nie to oszaleje
ok kobietki zmykam spac bo ostatnio ze snem u mnie baaardzo krucho a jutro wskocze zobaczyc fotke pieknego testu kingi nawet jesli bedzie niewyrazny ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry