K
Kinga85
Gość
Lopciu super wyjazd wam się szykuje
miłego pobytu!!!!!
ja pozdrawiam Was
u mnie po staremu. ale ogolnie okej!
ja pozdrawiam Was
u mnie po staremu. ale ogolnie okej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)Karków, Zakopane, Wadowice, Wieliczka, Częstochowa, Oświęcim,
a w Zakopanem zwiedzamy Dolinę kościeliską, Jaskinię Mroźną, Gubałówka,Butorowy Wierch, Krupówki
a Ty dokładnie gdzie Wy będziecie???
no my w zakopanem domek mamy na ul. bulwary slowackiego czy jakos tak i w jakis dzien mamy zamiar zrobic sobie wycieczke nad morskie oko wiec pol dnia zleci a reszta to sama niewiem popatrze za tym co napisalas :-)
na pewno watro wjechać na Gubałówkę kolejką górską córcia będzie miała frajdę
ja osobiście preferuję wyższe szlaki ale i tak nie można narzekać

a w czwartek o 11 bedziemy juz w zakopanem bo jedziemy nocnym pociagiemWitajcie moje kochane
Wpadam powiedziec ze zyjemyi mamy sie calkiem dobrze.ALi rosnie zdrowo jest juz po szczepieniu i waży 4300
![]()
Mam nadzieje ze u Was tez wszystko dobrze?!
Sciskam mocno!!!:*
![]()
Żabko zazdroszczę wyjazduŻyczę pięknej pogody
![]()
Suzi duży ten Twój syneczek
My już po pobraniu krwi teraz czekamy miesiąc na wynikiMalutka bardzo płakała jak jej pobierali taka wielka igła w porównaniu do jej maleńkiej rączki az łezki mi leciały
od jutra zaczynamy rehabilitację bo malutka jest troszkę osłabiona za tydzień we wtorek jedziemy na patologie noworodka i pewnie tam nas dalej pokieruja na badania nie raz mnie to wszystko przeraża że moją kruszynkę tyle jeszcze badań czeka no ale trzeba , 10 czerwca jej pierwsza imprezka-chrzest ,
Pozdrawiami trzymam dalej kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&
buziaki