reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hii

Jak ja sie za Wami steskniłam :)

Lopciu super wycieczka Moje kochane Zakopane
U nas wszystko ok :) mlody rzadzi :)

Zabciu trzymam kciukasy za pogode

Izus widzialam fotki mala sliczna i strasza rowniez Corcie jak malowane I trzymamy kciukaski za wyniki wszystko bedzie dobrze
Suzi pieknie Ali przybiera

Myszko co tam u Szymulka no i u Cb ?

Kinia Lopciu i za cala reszte &&&&&&&&&&&

U nas wsio ok po piatkowym szczepieniu ok tylko dzis jakis katar sie przypaletal , ale to od kuzynki mlodziez sie zarazil ehhh A i pochwalimy sie ze wazymy 12,500 :) Teraz patrze i szukam innego mlesia bo bebilon bije po kieszeni kurcze chore t jest zeby wszystko tak drozalo A Wy na jakim mleku jestescie ?

Buziamy i pozdrawiamy :)

reklama
Hej Babole :-p

... Erbuś przejdź na bebiko bo tańsze a moja pediatra mówiła, że skład mają identyczny :sorry2: 500g bebiko 3 w Biedronce regularna cena 18,99 ;-)

elollll

Batonik dziex za info . Po dokladnych przeliczeniach , obliczeniach zmiana na inne mlesio to gra nie warta swieczki bo miedzy bebiko abebilonem to raptem wychodzi 20 zl a ilosci jaka nam potrzebna , myslalam ze inne mlesia sa tansze nie wiem whyy ale dzis u nas wbiedronce nan pro byl po 9.99 350 g a znowu w innej 16 z groszem takze jakby krecilo sie kole 10 zl to jeszcze mozna by sie skusic No ale coz w naszym kraju tylko chodzi o nabijanie kabzy przez firmy a wiadomo mleko dla dziecka i inne rzeczy trzeba kupic no tak nie ma jak w PL

Lopciu a ty juz na wyjezdzie ??? dzis mi sie snilo ze bylam w Krakowie :)

Buziamy

hii

Jak ja sie za Wami steskniłam :)

Lopciu super wycieczka Moje kochane Zakopane
U nas wszystko ok :) mlody rzadzi :)

Zabciu trzymam kciukasy za pogode

Izus widzialam fotki mala sliczna i strasza rowniez Corcie jak malowane I trzymamy kciukaski za wyniki wszystko bedzie dobrze
Suzi pieknie Ali przybiera

Myszko co tam u Szymulka no i u Cb ?

Kinia Lopciu i za cala reszte &&&&&&&&&&&

U nas wsio ok po piatkowym szczepieniu ok tylko dzis jakis katar sie przypaletal , ale to od kuzynki mlodziez sie zarazil ehhh A i pochwalimy sie ze wazymy 12,500 :) Teraz patrze i szukam innego mlesia bo bebilon bije po kieszeni kurcze chore t jest zeby wszystko tak drozalo A Wy na jakim mleku jestescie ?

Buziamy i pozdrawiamy :)
my na bebiko ale polecam gerber bardzo dobre i niedrogie 12 lub 13 zl dla mnie bylo super ale ciezko je na moim zadupiu dostac :-( wiec jedziemy na bebiko to samo mleko dawalam corce
... a my jak co roku planujemy wspólne wakacje z Myszami ;-) ... plan jest jechać nad morze, ale konkretnie jeszcze nie wiemy :sorry:
polecam Łebe ja bylam 3 dni ale bylo super podobalo mi sie bardziej niz w gdyni czy sopocie bo jest park dinozaurow i park ornitologiczny zaraz obok lunaparki oceanarium i takie tam wiec fajne miejsce jak sie ma dzieci a w gdansku polecam zoo :-)

hej kochane stesknilam sie za wami jak mi brakowalo neta uuuu ale super bylo tylko 2 dni padalo ale wykorzystalismy je na odpoczynek i pakowanie przed powrotem a poza tym duuuzo chodzilismy i zwiedzalismy :-) bylo super az sie poplakalam jak zamykalam nasz domek goralski i sporzalam na niego ostatni raz ze juz go opuszczam :-( tak mi tam bylo dobrze jak nigdzie spokoj cisza zielono wokol nikt mi niemowil co mam robic zylam sobie tak jak chcialam :sorry: ehh bede milo wspominac ten tydzien no ale trrzeba bylo wrocic co rawda jestem niewyspana bo w domu bylismy o 1 w nocy a dzieci rano juz mnie obudzily wiec zabralam sie za sprzatanie i pranie i obiad jak codzien teraz czekam az antos wstanie co zjemy obiad i pojdziemy do babci
ale musze wam powiedziec ze po 2-3 dniach tam wysypka zniknela wkoncu calkowicie i juz nawet niemusialam mu podawac fenistilu ani wapna :-) ale sie cieszylam ale za to coraz bardziej zaczynaja mnie i meza martwic nozki bo jak spokojnie w domku siedzielismy i patrzelismy jak antos chodzi to rzeczywiscie bardzo szeroko i stopki stawia tak na boku na tej zewnetrzej stronie i troche palce ida ku srodkowi :-( podejrzewam ze trzeba bedzie mu kupic buty specjalne ortopedyczne ale narazie wstrzymuje sie z tym zakupem az bede po wizycie u ortopedy i niech on powie co i jak i ewentualnie jakie mam kupic bo tak w ciemno kupic jakies a potem inne to zaduzo by bylo bo 1 para dla malucha kosztuje 200-300 zl narazie mam odlozona kase ale czekamy co powie i zaleci lekarz ale zrobimy wszystko zeby bylo lepiej bo teraz mielismy dopiero okazje na spokojnie przyjrzec sie nozkom i chodzeniu malego

a co tam u was kobietki przez ponad tydzien za wiele nie naskrobalyscie pozdrawim was wszystkie odezwe sie jak bede miala jakis wolny wieczor jak maz pojdzie do pracy i wrzuce pare fotek :-)

reklama
helolllll i ja sie wpadam przywitac

Żabciu suer ze wyjazd sie udał :)

Meldujemy ze u nas wsio ok , i powiem ze przeszlismy na Bebiko no infolini kobieta potwierdzila fakt ze to samo co bebilon wiec mlody mozna powiedziec ze przeszedl odrazu i nic mu nie jest, a bananowe jest super nawey mamusia walnie sobie szklaneczke ;-) Pogoda dopisuje wiec lofrujemyyy Buziamy mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry