reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabula senkjuuuu za info ;-) Choc caly czas sie zastanawiam jak to sie tam zadomowi :-Dbo ja taka panikara troszku jestem heheh stara data to juz tak jest :-pa u mnie @ tez problem bo niet wcale tz w lutym plamienia , a od lutego cisza

Lopciu a moze , a moze &&&&&&&&&&&&&&&&

Reszta do raportu !!!!!!!
spokojnie ja przy pierwszym panikowalam pierwsze kilka dni c chwile sprawdzalam czy jest na mejscu hihihi i o wszystko wypytywalam kobietek na forum z tematem ringa ale spokojnie niema prawa wypasc tylko czesto jest blisko wyjscia ale to dlatego ze chodzimy w pozycji pionowej a po nocy siedzi glebiej wiec zalezy w jakiej pozycji jestesmy ale nigdy niewypadl przy pierwszym mialam glupie uczucie jakby wychodzil ale to tylko moja glupia psyhika platala mi figle jak w urojonej ciazy przes @ hihihihi
WITAM SIĘ :)

LOPCIU z okazji waszej 10tej rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego kochana! dużo miłości.
Zobacz załącznik 474997
dolaczam sie ;-)

reklama
melduję się do raportu ...

Lopciu ... dużo miłości :-p i wymarzonego prezentu na 10-tą rocznicę ślubu;-):tak:

...u nas leci, mała zrobiła się strasznym łobuziakiem i już wymiękam :-( nie wiem co się stało, ale normalnie zmiana o 360 stopni :shocked2: nie mam czasu kompletnie na nic :-(

P.S. a Anecia z Szymonkiem w szpitalu :-( przeżyli chwile grozy, bidulinek zaczął puchnąć nie wiadomo dlaczego i zabrało ich pogotowie :-( na pewno jak się ogarną to Anecia Wam napisze

Buziamy i myślimy o Was :cool2:

Omg ale wiesci straszne Aneciu Szymciu trzymajcie sie i zdroweczka buziamyyy mocno

Żabciu no ja caly czas sie zastanawiam gdzie sie moj m zmiesci przy tym krazku :-D:-D

Lopciu kochanie idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Najlepszegooo

Buziam

melduję się do raportu ...

Lopciu ... dużo miłości :-p i wymarzonego prezentu na 10-tą rocznicę ślubu;-):tak:

...u nas leci, mała zrobiła się strasznym łobuziakiem i już wymiękam :-( nie wiem co się stało, ale normalnie zmiana o 360 stopni :shocked2: nie mam czasu kompletnie na nic :-(

P.S. a Anecia z Szymonkiem w szpitalu :-( przeżyli chwile grozy, bidulinek zaczął puchnąć nie wiadomo dlaczego i zabrało ich pogotowie :-( na pewno jak się ogarną to Anecia Wam napisze

Buziamy i myślimy o Was :cool2:
o boziu pozdrow ich niezazdroszcze sama niedawno kwitlamw szpitalu pewnie jakas alergia albo cos go ugryzlo moj brat jak byl maly to jak tylko go cos urzadlilo to puch w oczach i odrazu trzeba bylo jechac na pogotowie na zastrzyk :-( oby wybadali co dolega szymkowi i oby szybko wrocili do domu
Omg ale wiesci straszne Aneciu Szymciu trzymajcie sie i zdroweczka buziamyyy mocno

Żabciu no ja caly czas sie zastanawiam gdzie sie moj m zmiesci przy tym krazku :-D:-D

Lopciu kochanie idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Najlepszegooo

Buziam

spoko moj mowil ze wcale go nieczol a czesc kobietek pisala ze ich facetom to dostarczalo dodatkowa przyjemnosc :-p
ogolnie on sobie tam siedzi przy sciance wiec nikomu nieprzeszkadza a jak by komus niepasilo to mozna wyjac na max 3 godziny potem tylko oplukac i "schowac" spowrotem do srodka

spokojnie ja przy pierwszym panikowalam pierwsze kilka dni c chwile sprawdzalam czy jest na mejscu hihihi i o wszystko wypytywalam kobietek na forum z tematem ringa ale spokojnie niema prawa wypasc tylko czesto jest blisko wyjscia ale to dlatego ze chodzimy w pozycji pionowej a po nocy siedzi glebiej wiec zalezy w jakiej pozycji jestesmy ale nigdy niewypadl przy pierwszym mialam glupie uczucie jakby wychodzil ale to tylko moja glupia psyhika platala mi figle jak w urojonej ciazy przes @ hihihihi

dolaczam sie ;-)
Pajkaa 28 tydzien Juz hoho ale leci

a no wlasnie pajka do nas juz nic niezaglada i niepisze co bedzie miala drugie? synka czy corcie?
Elollll

Zabcia z tego co wysledzilam wczoraj to bedzie drugi synek u Pajki Adrianek I fakt malo nas juz tu zaglada a szkoda , ehh zycie jak t mowi moja kolezanka

Meldowacccc sie babyyyyyy !

A i jeszce wyczaiłam za POk ma równiez termin na wrzesien

Batonix wylaz z krzaczorówwww !

Ostatnia edycja:
reklama
Elollll

Zabcia z tego co wysledzilam wczoraj to bedzie drugi synek u Pajki Adrianek I fakt malo nas juz tu zaglada a szkoda , ehh zycie jak t mowi moja kolezanka

Meldowacccc sie babyyyyyy !

A i jeszce wyczaiłam za POk ma równiez termin na wrzesien

Batonix wylaz z krzaczorówwww !

hmmm trzeba by je bylo sciagnac jakos tu do nas spowrotem ;-) ma ktoras jakis pomysl? :-D:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry