Robale
Fanka BB :)
Mój w soboty do 17 a niedzielę ma wolnąJagodko milego weekendu i owocnej pracy, trzeba rozruszac te leniuszki jajniki;-)
Ja na weekend oczywiscie w domku M pracuje jutro az do 18.00![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój w soboty do 17 a niedzielę ma wolnąJagodko milego weekendu i owocnej pracy, trzeba rozruszac te leniuszki jajniki;-)
Ja na weekend oczywiscie w domku M pracuje jutro az do 18.00![]()

dobrze kochana, ja sobie tak tylko żartuję, oczywiście mając nadzieję, że dzidziuś się naprawdę ukrywa na razienie ukrywam, ale boję się nakręcać ze jest, lekarz mi powiedział że nie widać to mogło dojść do poronienia wczesnego. A tu w Nl nie jest łatwo zrobić betę

Robale a Ty byś była majówką czy kwietniówką czy marcówką?? Bo już się pogubiłam...Bo my tu na majówki startujemy (no chyba, że któraś czegoś nie wie, np. mmm)
, wtedy bym była majówką tak jak Wy startujecieJeśli nawet będę czy jestem to Was nie opuszczę, gdzie ja moje staraczki bym zostawiaław każdym razie zgadzam się, że musimy zrobić tutaj miejsce nowym staraczkom a same przejść na wątki mamusiowe bo kto je zapełni jak nie my?? Już kilka dziewczyn od nas poszło na kwietniowki, teraz nastepna partia się przygotowuje na maj![]()

Jeśli nawet będę czy jestem to Was nie opuszczę, gdzie ja moje staraczki bym zostawiała![]()