Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oooo właśnie!!! zmiana otoczenia na pewno będzie miała pozytywne konsekwencje w postaci owocu miłościno własnie nie wiem co ta tempka taka niska... ale jajniki tak rwą że normalnie szok ...muszę dziś męża wykorzystać ale nie wiem czy mi się uda, chyba na łono natury go porwę :-)

no wiem, w sumie nawet mnie to uspokaja, bo dopóki @ nie ma to nawet jeśli coś czuję albo nic nie czuję, to tak naprawdę nic to nie znaczyemilchen
ile kobiet w ciąży tyle różnych przypadków i objawów;-)
nigdy nie wiadomo, jak to będzie u mnie 
oooo właśnie!!! zmiana otoczenia na pewno będzie miała pozytywne konsekwencje w postaci owocu miłości![]()
biore taki normalny zestaw witamin.kupilam teraz inne w polsce i nazywaja sie falvit a to dlatego ze nie zawieraja jodu . ja mam podwyzszone anty tpo i przeczytalam zeby uwazac z jodem, unikac soli jodowanej itd.No i tam juz jest w sumie tez kwas foliowy ale tylko 200 mg wiec lykam jeszcze od czasu do czasu osobnoeijf a jakie witaminy bierzesz?
zielona, a Ty pisałaś, że jeśli będzie ciąża to od razu idziesz na L4? Ze względu na tamte przejścia z pozamaciczną czy ze względu na charakter pracy??
hej ja tylko tak z doskoku i na chwilę dosłownie!
znowu pędzicie z tymi stronkami jak nie wiem;-)
u mnie 17dc i chyba owulki jeszcze nie było... co za cholera? tempka nie rosnie, tylko jajniki mnie bolą dzisiaj trochę mocno , może dziś będzie ? a jestem u mamy i nie wziełam testów owu cholender no... :-(