Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
e, tylko cień cienia w miejscu, gdzie powinna być kreska..ale nie wiem dlaczego jestem dobrej myśli....:-):-)trzeba optymistycznie patrzeć na sparawe:-)Samo wyjdzie w praniu...
e, tylko cień cienia w miejscu, gdzie powinna być kreska..ale nie wiem dlaczego jestem dobrej myśli....:-):-)trzeba optymistycznie patrzeć na sparawe:-)Samo wyjdzie w praniu...
:-(martilla faktycznie, może owulka właśnie trwa?? bo skoku jeszcze nie było no chyba, że jutro będzie wysoka tempka i Ci FF wyznaczy linię (bo wczoraj była wyższa a dzisiaj taka sobie, ale też nie najniższa - FF różnie wyznacza na wykresach).
w sumie najbliższe 24 godziny jest krytyczne, bo powinnam jutro dostać plamienia...zobaczymy..brzucho nadal boli, jak na @...i wiecie co, teraz sobie obliczałam, że pierwszy test z synem robiłam w 28dc..a dzisiaj jest dopiero 27dc..tak, że głowa do góry..
zielona Ty chociaz masz cien cienia a ja nie mialam nic:-(
bo takie kobietki, które były to mniej więcej wiedzą, co u nich wskazywało ciążę, no chyba, że przy każdym dziecku mają inaczej...zielona wiesz, może to kobieca intuicja, ten Twój spokój dobrze wróży :-)
Aha, nie pisałam Ci, jak kiedyś wkleiłaś zdjęcia Mateusza, naprawdę masz ślicznego Synka, ja też chcę takiego!!!
Kurcze a ja tak sobie myślę, każda kobieta inaczej reaguje na ciążę a ja jeszcze nigdy w ciąży nie byłam i przez to nie wiem, czego się spodziewaćbo takie kobietki, które były to mniej więcej wiedzą, co u nich wskazywało ciążę, no chyba, że przy każdym dziecku mają inaczej...