C
claudia4you
Gość
No dobra moje kochane staraczki, musze spadac powoli, w polowie juz jestem ubrana. Zycze milego dnia. Moze jutro wpadne tez na chwilke 3majcie sie cieplutko pa;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też na śluz patzę więc nie pomogę

5 dni to duzo,wszystko sie moze zdazycmnie dzisiaj podkusilo i zrobilam test ciazowy no i negatywny ale do @ mam jeszcze 5 dni wiec zobaczymy![]()
robale,z nudow (tzn mam co robic ale nic mi sie nie chce) czytalam sobie troche o tym co pisalyscie wczoraj i przypomnialo mi sie ze ty niby niedawno @ mialas,ze beta ci pozytywna wyszla itd.kurcze co za zagmatwana sytuacja.Musi byc przeciez jakis sposob by to wyjasnic.ja w nl tez nie lubie do lekarzy chodzic ale jak trzeba to sie idzie i oni sa!Przeciez musi cie przyjac!Jak cos to powiedz o calej twej historii ze raz ci test pozytywnie wychodzi,raz negatywnie i beta wyszla to przeciez musi cos zadzaialac!usg zrobic czy cos.A gdyby byly z tym takie problemy to juz pakowalabym sie by jechac do polski.Niby daleko ale i niedaleko.ja jeszcze niedawno co 2 tyg jezdzilam do szkoly.wiem ze z samolotem trudno albo bardzo drogo ale autobus to chyba tylko stowe kosztuje w obie strony.Przynajmniej wiedzialabys na czym stoisz ,wyjasnila plamienia itd.ja w ciazy nie jestem ale jak mi tu cos z endo nie wyjdzie to sie pakuje i jade do pl.z tym ze u mnie trudniej bo musze wolne brac a nie moge co chwile.
mnie dzisiaj podkusilo i zrobilam test ciazowy no i negatywny ale do @ mam jeszcze 5 dni wiec zobaczymy![]()