reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to REN i AGUS do roboty, moze obu Wam sie uda fajnie by bylo. dwie pieczenie na jednym ogniu.......No to powiedzenie chyba nie pasuje, ale wiadomo o cochodzi :zawstydzona/y::-D
Dzieki :-)

Ja narazie zmykam, trzeba by troche sprzatnac w mieszkaniu pozniej zawitam.
A jeszcze za oknem robotnicy lataja bo rusztowanie skaldaja, beda blok ocieplac :].

Milego dzionka wszystim zycze !!:tak:

reklama
Dzieki :-)

Ja narazie zmykam, trzeba by troche sprzatnac w mieszkaniu pozniej zawitam.
A jeszcze za oknem robotnicy lataja bo rusztowanie skaldaja, beda blok ocieplac :].

Milego dzionka wszystim zycze !!:tak:

Ja juz mam za soba ocieplanie. Nawet sama na praktykach ocieplalam blok i wiem ze masz przekichane, do zobaczenia:-)

dziewczyny, jakich testów ciazowych uzywacie?
oj ja to juz chyba wiekszosc firm przerobilam.najczesciej robie takie holenderskie wiec w pl nie znane.Poza tym robie clearblue ktore nie pokazuja kreski a wyswietlaja napis "w ciazy" lub "nie w ciazy".No a z polski to robie bobo przewaznie albo quick view.testy jak pewnie wiesz maja tez rozna czulosc.Im mniejsza tym szybciej mozna testowac.aha ja nie lubie takich ktore w kontrolnym polu pokazuja kreske a w testowym plus.Jakos trudno mi tam dokladnie patrzec a moze to dlatego ze na takim wlasnie mialam kiedys taki "cien cienia" i narobilam sobie nadzieji...

W Polsce też używałam bobotest, ale mi wychodziło długo negatywnie a jka posżłam do lekarza okazało się że to już 6 tydzien. A w NL używam z Kruivardu:tak:

Mi tez "bobotest" tak srednio spasowal, ale moze temu ze neg. Nie wiem, kurcze nic mi sie nie chce a tu trzeba sie stroic powoli........Kiedy powtarzasz test, bo ciekawa jeste:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry