C
claudia4you
Gość
Ai Ja rowniez prosze o fluidy, moze sie tez ktoras za mnie pomodlic zeby mi sie udalo wkoncu. Za jakis tydzien bede dzialac, mam fajnego plana, moze wypali :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz bedziesz wypatrywac weekendy, dobrze ze chociaz tak bedziecie sie widziec.niestety tak, bedziemy sie widziec tylko w weekendy:-(
Sama nie wiem czy można się cieszyć. Test powtórzę dla pewności choć mój mówi ze po co, skoro już jest, ile to niby potrzebuję zrobić aby uwierzyć. właśnie dobre pytanie ile![]()

niestety tak, bedziemy sie widziec tylko w weekendy:-(
.
Ai Ja rowniez prosze o fluidy, moze sie tez ktoras za mnie pomodlic zeby mi sie udalo wkoncu. Za jakis tydzien bede dzialac, mam fajnego plana, moze wypali :-(
, kochana ja się za Ciebie pomodlę, do mojego dziecka. Robiłam to też w intencji swojej ciąży i aby dbało o rodzeństwo, także i za Waszą przyszłą fasoleczkę się pomodlę
A rzecziwiscie i tlo takie samo to bedziemy razem testowacren widzę że mamy te same terminy na suwaczkach:-)
i mmm chyba tez w tym czasie, wspominala wczesniejmysle ze na pewno jeszcze jeden.ja ci naprawde zycze by ostatnio zrobiony test byl tym ktory jest prawdzimy i mowi o tym ze cos ci kielkujeSama nie wiem czy można się cieszyć. Test powtórzę dla pewności choć mój mówi ze po co, skoro już jest, ile to niby potrzebuję zrobić aby uwierzyć. właśnie dobre pytanie ile![]()

mysle ze na pewno jeszcze jeden.ja ci naprawde zycze by ostatnio zrobiony test byl tym ktory jest prawdzimy i mowi o tym ze cos ci kielkujeMimo tego chyba dla pewnosci zrobilabym jeszcze jeden!Tak by miec spokoj.U nas zielona w ubieglym mc miala cieniutka kreske a potem nic,tobie chyba tez wyszedl jeden pozytywny a drugi nie (czy to inna dziewczyna z NL byla?),teraz mojej kolezance jeden test wyszedl pozytywny tak ze lekarz juz jej gratulowal,a kolejny test (i kolejny) nie.wiec moze by sie upewnic zrobisz jeszcze jeden?