reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

W Polsce też używałam bobotest, ale mi wychodziło długo negatywnie a jka posżłam do lekarza okazało się że to już 6 tydzien. A w NL używam z Kruivardu:tak:
a niby ten bobo taki czuly.zielonej w ubieglym mc wyszedl pozytywny choc nie byla w ciazy i chyba dlatego powinno sie sprawdzac jeszcze czyms innym.w nl zwykle tez robie z kruidvata bo tanszy od reszty.jak na razie bez rezultatu...:(to tobie jeden w ubieglym mc pozytywny wyszedl?

reklama
a niby ten bobo taki czuly.zielonej w ubieglym mc wyszedl pozytywny choc nie byla w ciazy i chyba dlatego powinno sie sprawdzac jeszcze czyms innym.w nl zwykle tez robie z kruidvata bo tanszy od reszty.jak na razie bez rezultatu...:(to tobie jeden w ubieglym mc pozytywny wyszedl?
Tak wyszedł w poprzednim miesiącu pozytywny :tak:, tak sobie przypomniałam że w pierszej ciązy to mi wyszedł w ten sposób I ----------. I juz wiedziałąm co jest grane :-D

a ja sobie na forum holenderskim czytalam o podwyzszonym anty tpo i tam tez ludzie mowia o wplywie tego na ciaze a raczej jej brak.niby te przeciwciala nie rozpoznaja zarodka i go zwalczaja...Poza tym jeden chlopak napisal ze jego dziewczyna bierze na to leki i nawet podal jaki wiec moze jest szansa ze ktos mi w tej nl cos na to da.,on jeszcze mowil ze nie wszyscy ginekolodzy o tym mowia i zdaja sobie z tego sprawe ze to tez jest czyms co utrudnia.Najlepiej niby isc do gino-endokrynologa czy ajk to sie tam nazywa

Tak wyszedł w poprzednim miesiącu pozytywny :tak:, tak sobie przypomniałam że w pierszej ciązy to mi wyszedł w ten sposób I ----------. I juz wiedziałąm co jest grane :-D
czyli ten sam test wyszedl pozytywnie raz jak bylas i raz jak nie bylas?ja kiedys dla eksperymentu nalalam do tego z kruidvata za duzo(a do drugiego normalnie 4 krople) i ten gdzie bylo za duzo moczu wyszedl pozytywnie a ten normalny nie.Cyrki z tymi testami.

Dziękuję a ja czekam aż Wy powiecie " Są 2 kreseczki "

No wiesz tak jak pisalam ma plana, ale jescze sa resztki @ wiec troche to potrwa!! A tak mniej wiecej ile dni po skonczonej @ sa dni plodne i owulacja, ja nie prowadze zadnych notatek, zawsze tylko na sluz patrze,ale to tez roznie bywa:-D

Ja też nie prowadze żadnych notatek, mierzenie temperatury u mnie też odpada bo do systematycznych osób raczej nie należe :) następnym razem wyręczę się testem owulacyjnym żeby wiedzieć kiedy najlepiej zacząć dziełać :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry