Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Owszem poszłabym i tutaj do lekarza, tylko co z tego jak ja języka nie znam. Mój mąż owszem angielski ale podstawowy. Co do jeżdżenia do Polski to jeździłam owszem na lekarzy wydawałam ok 100 miesięcznie, ( bo prywatnie, nie mam ubezpieczenia na Pl wykupionego ), a koszt to jest ok 600 zł w obydwie strony. Co wizyta w Pl to słyszałam " pewnie już pani poroniła dlatego nic nie widać". " nich pani na spokojnie przyjedzie w listopadzie w tedy zobaczymy ". U wierz mi nie sjet miło słyszeć takie rzeczy, co do plamień ono sami nic nie mówią, a jak już to " pewnie się zagnieździło" . to po co mam jeździć żeby wiecznie to samo słyszeć, kolejne rozczarowanie bo nic nie widać. jak poprosiłam o badania, to powiedziła mi lekarz że nie ma sensu póki co robić. I takiego mam lekarza, do innego jak poszłam to mi od razu powiedział, jak nic nie widać to niech się pani dalej stara. Uwierz mi, nie mam zamiaru póki co pokazywać każdemu co ja tam mam. Biorę witam, nie pracuję, oszczędzam się wszystko robię tak aby było dobrze.
Kochana mieszkam w Holandii, bardzo dziękuję za pomoc,a mieszkasz w Londynie?bo jak tak to ja chetnie w tlumaczeniu pomoge;-)
pati Ty masz tak jak ja dzisiaj 10 dpo?? bo już nie pamiętam, kurcze zaczyna mi się mieszać wszystko jak nie widzę suwaczków...
wiem wiem, troche techniki a Pati sie gubi-moj tato tak zawsze mowi;-)