Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój M przyszedł na pauze, powiedziałam mu o teście. Zabolało go że nic nie powiedziałam :-(, rozumiem go doskonale wiem że nie lubi tajemnic, ale sama nie chciałam się nastawiać na 2 kreseczki. :-(, a tu taka niespodzianka. Tym bardziej jestem zła ż ego wyrzuciłam. Nie chciałam mu mówić w ogóle o nim ( od samego początku twierdził że jest już dzieciątko a ja mam tylko takie obawy ze nie ma ). Jednak sumienie robi swoje, teraz żałuję, strasznie mi przykro że nawet mu nie pokazałam, chociaż on wierzy mi, on się cieszy już ogłosił w domu że dzieciątko w drodze
, jak powiedział, ja wiem że jest i będzie.:-)
Czyli co Ci wyszlo na tym tescie??
, śmiesznie ale była 
witam
ja juz po pracy, czeka mnie ciezki wekend, jestem w trakcie przeprowadzki, takze od nedzieli bede zadko zaglądac bo nie bede miała netu:-(
Laseczko baw się dobrze, szalej do rana i wypij za nasze zdrowie i za fasoleczki. Oczywiście ja za Twoje zdrowie i fasoleczkę wypiję mlekoA tak wogole witam Was wszystkich, ledwo wrocilam z fryzjera i mam troche malo czaasu , musze sie szykowac;-)

Jedna wyraźna a druga ryska różowa tyle że po skosie, śmiesznie ale była
![]()