Robale
Fanka BB :)
Mój M przyszedł na pauze, powiedziałam mu o teście. Zabolało go że nic nie powiedziałam :-(, rozumiem go doskonale wiem że nie lubi tajemnic, ale sama nie chciałam się nastawiać na 2 kreseczki. :-(, a tu taka niespodzianka. Tym bardziej jestem zła ż ego wyrzuciłam
. Nie chciałam mu mówić w ogóle o nim ( od samego początku twierdził że jest już dzieciątko a ja mam tylko takie obawy ze nie ma ). Jednak sumienie robi swoje, teraz żałuję, strasznie mi przykro że nawet mu nie pokazałam, chociaż on wierzy mi, on się cieszy już ogłosił w domu że dzieciątko w drodze
, jak powiedział, ja wiem że jest i będzie.:-)
. Nie chciałam mu mówić w ogóle o nim ( od samego początku twierdził że jest już dzieciątko a ja mam tylko takie obawy ze nie ma ). Jednak sumienie robi swoje, teraz żałuję, strasznie mi przykro że nawet mu nie pokazałam, chociaż on wierzy mi, on się cieszy już ogłosił w domu że dzieciątko w drodze
, jak powiedział, ja wiem że jest i będzie.:-)
chcialam tylko napisac o tym moim rezerwowaniu urlopu wczoraj, oczywiscie tak jak sie spodziewalam babka nie oddzwonila w ciagu pol godziny nawet, dzwonilam tam chyba z trzy razy, mowili mi ze przekaza, a ta nic nie oddzwaniala, az w koncu za ktoryms razem znow sie na nia natknelam i mowi ze ach to ty, no niestety nie znalazla tego dodatkowego miejsca
???? no i pytam sie jej o inne dni tzn, przyszla srode, ewentualnie piatek skoro w czwartek nic nie ma, a ta do mie ze owszem sa jakies miejsca na lot w piatek, ale ponad 150 funow drozej od osoby
moj w pracy, wiec oczywiscie ja musze kombinowac, ehhh jaka zla jestem