Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie musisz mieć.tylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów
tylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów

wogole pierwszym objawem co tu kryc powinien byc brak @
no to ja naprawde nie wiem (ani zadna z nas).bedziesz musiala poczekac na wyniki i moze cos sie okaze?Byc moze to tak jak wspomniala emilchen jakies problemy hormonalne?Niby progesteron odpowiada za wysokie temperatury.Nie mam pojecia czy tak nawet moze byc ale mysle ze te badania moga ci cos powiedziec.W ogole to zapytaj lekarza dlaczego tak jest.skoro nie chcesz zrobic testu to chyba malo kto tu bedzie wiedzial .sorrytylko że poza tą tepm nie mam żadnych objawów
aha,ja robilam za 25 i wynik tego samego dnia.tak to mozna robic.No ale u ciebie i tak wiem ze wyjdzie.juz dwa cos pokazaly.chyba nie pokazuja od tak.wierz mi ja co mc robie ich cale mnostwo.eijf, u mnie w miescie beta to problem- bo wysylają wyniki do elbląga i koszt cały to 60 zł ( czyli niech się cmokną) . JA robiłam samo hcg, ale mam już test w domu, zrobię go we wtorek albo środe..a jak @ nie przyjdzie a test będzie negatywny to dopiero na hcg pójdę...mówię ci, taka spokojna jestem w tym miesiącu, że sama siebie nie poznaję...
tak chyba moze byc bo przeciez progesteron odpowiada za wzrost temperatury?no ale skoro bralas to nie wyjdzie ci wysoki?i znow nic nie bedziesz wiedziala.czemu wzbraniasz sie przed zrobieniem testu tak wlasciwie?Mialabys jakas odpowiedz na pytanie.Bo chyba nie mowilas czemu nie hcesz nasikac na patyczek?Jedna ma takie zasady,druga nie chce kupowac testu w malej miejscowosci i ja to rozumiem a ty?masz jakis powod dla ktorego nie chcesz?wydaje mi się ze inny ale to moze dlatego że brałam progesteron??
aha,ja robilam za 25 i wynik tego samego dnia.tak to mozna robic.No ale u ciebie i tak wiem ze wyjdzie.juz dwa cos pokazaly.chyba nie pokazuja od tak.wierz mi ja co mc robie ich cale mnostwo.
bo stwierdziłam ze poczekam na wyniki badan ale chyba nie wytrzymam do poniedziałkutak chyba moze byc bo przeciez progesteron odpowiada za wzrost temperatury?no ale skoro bralas to nie wyjdzie ci wysoki?i znow nic nie bedziesz wiedziala.czemu wzbraniasz sie przed zrobieniem testu tak wlasciwie?Mialabys jakas odpowiedz na pytanie.Bo chyba nie mowilas czemu nie hcesz nasikac na patyczek?Jedna ma takie zasady,druga nie chce kupowac testu w malej miejscowosci i ja to rozumiem a ty?masz jakis powod dla ktorego nie chcesz?