Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak myślisz czy jak dzisiaj zacznę brać wiesiołka to jeszcze przed owu mi coś pomoże??

tutaj nawet pol roku staran ci nie pomoze.dla nich rok to norma.No ale nawet jak sie uda a hormony czy cos innego nie sa w porzadku to przeciez jest to zagrozenie dla dziecka ,dla jego zdrowia,dla ciazy!po co to przezywac?jak myślisz czy jak dzisiaj zacznę brać wiesiołka to jeszcze przed owu mi coś pomoże??
czasem po prostu tak jest.ja w ubieglym cyklu po prostu zla bylam w jakis dzien i tez sie nie dalo.no ale okres plodny trwa kilka dni na szczescie a nie jeden.Witam z ranka
Mi sie wydaje zeby ten miesiac juz zostawic bo na ewentualne efekty trzeba i tak czekac 2/3 miesiace![]()
U mnie nici z wczorajszych staran padlam i tyle:-( jak tak dalej pojdzie to przegapie wkoncu ten okres owulacyjny:-(
Zielona oby ta tempka skoczyla tak jak piszesz dopoki nie ma @ to wszystko mozliwe, trzymam kciuki dalej;-)
zazdroszczę ci z tym żeglowaniem...tutaj nawet pol roku staran ci nie pomoze.dla nich rok to norma.No ale nawet jak sie uda a hormony czy cos innego nie sa w porzadku to przeciez jest to zagrozenie dla dziecka ,dla jego zdrowia,dla ciazy!po co to przezywac?
nie mam pojecia z tym wiesiolkiem.ja biore od poczatku cyklu i cos pomogl ale moze i bez niego dasz rade?ja biore bo mam malo sluzu,poza tym przeczytalam ze lagodzi pms i teraz jescze pstatnio ze dobry na tarczyce.
pobede jeszcze tu z wami a potem ide wykorzystac pogode i zeglowac.

tutaj nawet pol roku staran ci nie pomoze.dla nich rok to norma.No ale nawet jak sie uda a hormony czy cos innego nie sa w porzadku to przeciez jest to zagrozenie dla dziecka ,dla jego zdrowia,dla ciazy!po co to przezywac?
nie mam pojecia z tym wiesiolkiem.ja biore od poczatku cyklu i cos pomogl ale moze i bez niego dasz rade?ja biore bo mam malo sluzu,poza tym przeczytalam ze lagodzi pms i teraz jescze pstatnio ze dobry na tarczyce.
pobede jeszcze tu z wami a potem ide wykorzystac pogode i zeglowac.
od nastepnego cyklu
Ja tez dzis obiecalam ze nie bede siedziec przy kompie
, zaraz spadam cos z chlopakami musimy wymyslec;-)a oglądałaś tem odcinek przyjaciół jak Monika się pokłóciła z Chandlerem a akurat miała dni płodne?czasem po prostu tak jest.ja w ubieglym cyklu po prostu zla bylam w jakis dzien i tez sie nie dalo.no ale okres plodny trwa kilka dni na szczescie a nie jeden.
ja wszystko z "przyjaciol" ogladalam bo mam cale pudlo dvd z tym serialema oglądałaś tem odcinek przyjaciół jak Monika się pokłóciła z Chandlerem a akurat miała dni płodne?
idź idź takie siedzenie przy komputerze nie jest zdrowe dla jajeczekja wszystko z "przyjaciol" ogladalam bo mam cale pudlo dvd z tym serialemuwielbiam ich i nigdy mi sie nie nudzi.Oby tylko nie bylo tak jak u nich z tymi dziecmi...
co do zeglowania to my kupilismy lodz a jak dotad bylam tylko raz...bo albo w pracy,albo na wakacjach,albo pogoda do d...wiec dzis skoro pogoda dopisuje(sucho i slonecznie ale wiatru tez trzeba do zeglowania i mam nadz ze nie zawiedzie) to ide!Bo inaczej to tez tylko przed komputerem przesiaduje(stoi w pokoju wiecznie wlaczony).mam nadzieje troche sie opalic bo za mc zas czyjes wesele.a ogolnie to nie mam cierpliwosci siedziec na dworze w sloncu.tam czy chcesz czy nie chcesz