reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to niezazdroszcze, nieznosze pakowania

bługo trzeba cczekać na te testy z allegro bo chciałam zamówić owulacyjne
właśnie też nie wiem. ja chyba zamówię ciążowe ale tylko wtedy, jeśli w tym cyklu się nie uda. Bo teraz to już za późno - i tak by nie dotarły. Na razie dam sobie spokój z tymi testami, poczekam na rozwój wydarzeń. Pierwszy termin @ jutro i przez kolejne trzy dni (do 27 włącznie) :baffled:

reklama
ja sama ledwo sie trzymałam.A do lekarza umówic sie nie mogę bo jakiś remont mają czy coś! i poradnia k tylko we wtorki i czwartki.Do głowy można dostać.
mazia ale chyba lepiej pójść na wizytę kontrolną. Naprawdę się nie da? Ja bym chociaż do rodzinnego poszła i powiedziała o tych objawach. Może na razie się uciszyło, ale trzeba to doleczyć? Jak masz jakąkolwiek możliwość to idź :tak:

to niezazdroszcze, nieznosze pakowania

bługo trzeba cczekać na te testy z allegro bo chciałam zamówić owulacyjne

Witam, czytam Wasz wątek od początku istnienia, wcześniej pisałam na bardziej ogólnym, ale przestałam, bo za bardzo się nakręcałam :-D... Też się staram, póki co bez skutku... Mam nieregularne cykle, po odstawieniu anty...

Na testy z allegro nie trzeba długo czekać. Ja zamawiam u babeczki za 1,49 szt. (bodajże) i przesyłka następuje po 24 h. Teściory są fajnie zapakowane, czasem trafiają się fajne promocje. Ostatnio kupiłam dziesięciopak + dwa ciążowe za 14,99 zł. A co do ich skuteczności... jak mają coś pokazać to pokażą :-p Jak nie to trzeba kontynuować działania... :-p

Pozdrawiam i życzę owocnych staranek :happy:

Witam was dziewczynki!!!!

Co tam slychac? Tyle napisalyscie od piatku ze nie moge skonczyc czytac ;-)
O co chodzi z tym wiesiolkiem???
A i drugie pytanko po zaplodnieniu tempka powinna byc wysoka czy niska bo juz mi sie wszystko pomieszalo :crazy:

reklama
dzieki krewetka!!! A jezeli tempka nie rosnie to co to oznacza? Tzn ja sobie nie mierze jeszcze ale tak na przyszlosc pytam ;-)
to moze oznaczac ze nie bylo owulacji.zazwyczaj jest tak ze w pierwszej fazie przed owu jest nizsza np u mnie srednio 36,4 .przed sama owu lubi jeszcze spadac npo u mnie 36,1 a po owu powinien nastapic wzrost (to ci mowi ze byla) np.u mnie srednio 36,7 -36,8 i tak sie utrzymuje do @.jesli @ sie pojawia to temp spada zazwyczaj na dzien przed a jesli fasolka to utrzymuje sie taka wysoka.zobacz sobie np moj wykres poprzedni albo innej dziewczyny.temp mierzymy tylko po obudzeniu i o tej samej porze bo inaczej nie maja sensu te pomiary
jesli chodzi o wiesiolka to juz napisano ale wazne by brac go tylko do owu! (on ma tez inne zalety)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry