reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej dziewczyny.U mnie już się uspokoiło.Ale moje jedyne objawy które miałam juz dośc długo znów znikły:szok:mianowicie senność i wieczny głód.No ale cóż widocznie taka już jestem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zielona trzymam kciuki!!

Eijf ja Ci zazdroszcze pogody bo u mnie leje,leje i jeszcze raz leje............:angry::angry::angry:

emilchen i zielona obie jestescie dopiero w 10 dpo i wszystko moze sie zdarzyc.to sa dla mnie najgorsze dni bo wtedy mam wrazenie ze sie moze udalo i temperature mam zawsze wysoka a jednoczesnie testy nie wychodza albo jak tym razem beta.trudno cos u was powiedziec (oprocz tego ze zielonej dwa razy cos wyszlo a to naprawde cos!).Patrzac na ff to ja mam wrazenie ze wszystko jest mozliwe bo czasem nawet niektorym ta tempa ponizej lini raz spada.wiec poczekajcie te 3 dni.
a co do wisienki to mysle ze ona ma troche dosyc ale nas podczytuje (?)

hej dziewczyny.U mnie już się uspokoiło.Ale moje jedyne objawy które miałam juz dośc długo znów znikły:szok:mianowicie senność i wieczny głód.No ale cóż widocznie taka już jestem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zielona trzymam kciuki!!

Eijf ja Ci zazdroszcze pogody bo u mnie leje,leje i jeszcze raz leje............:angry::angry::angry:
ale nas wczoraj nastraszyłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mazia napewno wszystko bedzie dobrze!

ja juz mam dość, od rana pakuje rzeczy, bo popoludniu sie przenosze, najgorsza drobnica jeszcze przede mną, nawet nie wiedzialam ze człowiek ma tyle gratów!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry