mmm...
Fanka BB :)
po prostu trzeba ją obserwowac przez jakiś czas i wtedy można zauważyć różnicęjak rozróznic czy szyjka jest wysoko czy nisko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po prostu trzeba ją obserwowac przez jakiś czas i wtedy można zauważyć różnicęjak rozróznic czy szyjka jest wysoko czy nisko?
Swedzoace sutki to kolejny dobry znak. Juz nie moge sie doczekac twojego kolejnego testuno wiec tak kochane...nadal żadnego plamienia nie mam- brzuch cały czas pobolewa, jakbym miała @..do tego kłuje mnie jajnik i swędzą sutki...testu dzisiaj rano nie robiłam i nawet jutro nie bedę robiła..zaczekam albo do wtorku, albo nawet do środy( @ najpóźniej powinna być w środę)..na razie mi się nie spieszy z testowaniem, bardziej jestem ciekawa, czy ta plamka krwi wczoraj to zagnieżdżenie, czy początek @...no niby miało to miejsce wczoraj ok. 21 i już się nie powtórzyło- nawet zabarwionego śluzu brak...czyściutko jest, więc czekam i z każdą godziną bez plamienia cieszę się coraz bardziej, chociaż świadoma jestem, że to może być zapowiedź @...

oj skąd ja to znam...a ja się tego testu boję, dlatego go odkładam..
w którym cd jestes??Zielona trzymam kciuki za Ciebie, ja sie ide polozyc, jakos od rana mi krew leci z nosa jakos dziwnie......Nie wiem czemu. W glowie tez mi sie kreci. masakra. potem zajrze jeszcze:-(
witam imienniczkę, w którym dc jesteś?? mierzysz temperature??hej
jestem nowa na forum,
jakies 3 miesiące temu zaczeliśmy starania na razie bez rezultatu...
pozdrawiam