mmm...
Fanka BB :)
tempkę możesz zmierzyć po 3 godzinach odpoczynku w pozycji leżącejna szczęście wracam już dziś do wawy, więc będę mogła zrobić test owu, rety jak żałuję tej niezmierzonej dzisiejszej tempki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tempkę możesz zmierzyć po 3 godzinach odpoczynku w pozycji leżącejna szczęście wracam już dziś do wawy, więc będę mogła zrobić test owu, rety jak żałuję tej niezmierzonej dzisiejszej tempki...
Ale wiem ze za duzo wypilam, jeszcze mialam koncowke @ i moze temu, ale juz niedlugo, niedlugo za kilka dni (chyba) uruchomie swoj sexapil przed moim przyszlym mezem. 3majcie kciuki dziewczyny
im wiecej Nas tym razniejja już dzisiaj zaczynam...;-);-);-);-);-)No i jeszcze mi niedobrze troche,Ale wiem ze za duzo wypilam, jeszcze mialam koncowke @ i moze temu, ale juz niedlugo, niedlugo za kilka dni (chyba) uruchomie swoj sexapil przed moim przyszlym mezem. 3majcie kciuki dziewczyny
![]()
bo myślałam że to może przez owulacje tak ci sie w głowie kreci ale chyba jeszcze za wcześnie

ja już dzisiaj zaczynam...;-);-);-);-);-)
Powodzenia ;-) wszyscy bedziemy trzymac kciukija już dzisiaj zaczynam...;-);-);-);-);-)

możesz obserwować śliz który w czasie owulacji jest jak białko kurze, przejrzysty i rozciągliwy, można mierzyć temperaturę, która po owulacji wzrasta co jest związane z zwiększoną produkcją progesteronu, albo robić testy owulacyjne...No chyba, a jestem dopiero 2 dni po@. A ta owulacje jak poznac?? Trzeba ten wykres zalozyc?![]()