C
claudia4you
Gość
no i jeszcze szyjkę macicy mozna badać w czasie owulacji powinna być wysoko i twarda
a ja myslalam ze na odwot...... Zielona nie pij tej kawy!!! herbatke sobie zrob lepiej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i jeszcze szyjkę macicy mozna badać w czasie owulacji powinna być wysoko i twarda

byle tylko nie miętową bo mięta działa wczesnoporonnie!! żadnej mięty w ciąży !!a ja myslalam ze na odwot...... Zielona nie pij tej kawy!!! herbatke sobie zrob lepiej![]()

a zrobię kotlety schabowe podrabiane na dziczyzne, malutkie marcheweczki duszone na masełku, ziemniaczki i oscypka z patelni i jakieś dobre winko do tego![]()

Dobrze wiedziec bo ja lubie pic miete, a nawet nie slyszalam o takim jej dzialaniu, dzieki za informacje.byle tylko nie miętową bo mięta działa wczesnoporonnie!! żadnej mięty w ciąży !!
ja nawet nie wiem kiedy bede miala owulacje więc w tym miesiącu muszę zdać się na szczęścieA to nastroj tez bedzie odpowiedni, a jeszcze po takim daniu to juz wogole git ;-) To zycze owocnego "wykorzystania" meza
Ja chyba we wtorek zaczne meza ganiac :-)
Jutro tez jest dzien...;-)A ja z mojego disiaj nic nie bede miala, bo zdycha po weselu![]()
ja nawet nie wiem kiedy bede miala owulacje więc w tym miesiącu muszę zdać się na szczęście