Ren
Bedzie dobrze
Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jestale teoretycznie nawet w czasie owulacji jest tylko 25% szans na zafasasolkowanie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jestale teoretycznie nawet w czasie owulacji jest tylko 25% szans na zafasasolkowanie

jakaś jest zawsze...Trzeba myslec pozytywnie bo zawsze jakas szansa jest![]()

czy to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu czy w utrzymaniu wczesnej ciąży?? Jak coś konkretnego wiecie to napiszcie (o mięcie też nie wiedziałam
)dziewczynki a dlaczego kawy nie pić? Wiem, że potem moze źle działać na serduszko malucha ale na razie z zieloną mamy teoretycznie dzieciaczki 11-dniowe, które jeszcze nie mają serduszekczy to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu czy w utrzymaniu wczesnej ciąży?? Jak coś konkretnego wiecie to napiszcie (o mięcie też nie wiedziałam
)
U mnie dzisiaj po 2 -dnowej przerwie znowu lekkie pobolewania podbrzusza, ale leciutkie. Mogą oznaczać wszystko - @ lub fasolkę. Niestety trzeba cierpliwie czekać... testu nie chcę na razie robić, jutro pierwszy dzień spodziewanej @.,..
To ja się chyba ograniczę z tą kawą, chociaż teraz i tak piję już tylko dwie - rano taką w sumie zbożówkę, która ma 30 % kawy normalnej a po południu rozpuszczalna, ale słaba. Jak jest rok szkolny to jestem na wyższych obrotach i wtedy piję trzyZ ta kawa to ja dokladnie nei wiem ogolnie poprostu ze lepije nei pic bo moze zaszkodzic. Trzyam mocno kciuki zeby @ sie nei pojawila tylko fasolka zawitala :-)
Ale bedzie dobrze i w przyszlym roku wszystkie bedziemy spacerowac z wozkami :-)

ja tak wolą chuchać na zimne...dziewczynki a dlaczego kawy nie pić? Wiem, że potem moze źle działać na serduszko malucha ale na razie z zieloną mamy teoretycznie dzieciaczki 11-dniowe, które jeszcze nie mają serduszekczy to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu czy w utrzymaniu wczesnej ciąży?? Jak coś konkretnego wiecie to napiszcie (o mięcie też nie wiedziałam
)
U mnie dzisiaj po 2 -dnowej przerwie znowu lekkie pobolewania podbrzusza, ale leciutkie. Mogą oznaczać wszystko - @ lub fasolkę. Niestety trzeba cierpliwie czekać... testu nie chcę na razie robić, jutro pierwszy dzień spodziewanej @.,..