C
claudia4you
Gość
U mnie w brzuszku jest duzo fasolek hihihi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko że mało kto myśli o cjąży w tym wieku, ja w każdym razie nie byłam jeszcze na to gotowa...podobno najlepszy wiek na dziecko to 20-25 :-( i chyba faktycznie to prawda, bo czy ktoś słyszał o wpadce po 30-tce?
podobno najlepszy wiek na dziecko to 20-25 :-( i chyba faktycznie to prawda, bo czy ktoś słyszał o wpadce po 30-tce?

a moja teściowa "wpadła" jak miała 40 lattylko że mało kto myśli o cjąży w tym wieku, ja w każdym razie nie byłam jeszcze na to gotowa...

ja już się nie mieszczęNo ja mam nadzieje, ze sie zmieszcze w tym przedziale 20-25, chociaz moge nie zdarzyc![]()

Ja slyszalam sasiadka siostry ma braciszka o wiele mlodszego do siebie. Sama ma juz synka 6 latka, a jej brat chyba z 10 latek ma. Roznie bywa w zyciu.podobno najlepszy wiek na dziecko to 20-25 :-( i chyba faktycznie to prawda, bo czy ktoś słyszał o wpadce po 30-tce?
dobre hehehe, zeby jeszcze jedna na 9 miesiecy zostalaU mnie w brzuszku jest duzo fasolek hihihi![]()

ja już się nie mieszczę![]()