reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

papa Claudia :blink:

Ja podobnie skonczyc chociaz licencjata, poukladac pare spraw i miec stala prace. Na szczescie praca stala mi sie trafila tylko jak mnei przeniesli na sekretariat to jest teraz strasznie meczaca psychicznie i wkurzajaca, wiec jak cos to beda musieli jednak zatrudnic kogos z zewnatrz.
ja pójdę na chorobowe

reklama
ja pójdę na chorobowe
Ja chyba tez tak bede musiala zrobic bo sami napewno mnei nei przeniosa na poprzednie stanowisko bo szkoda im nowa osobe zatrudniac. A na moim poprzednim stanowisku spokoj i cisza i moglabytm spokojnie pracowac. W koncu moglabym wypoczac bo do tej pory caly urlop marnowany byl na studia :frown:

Ja chyba tez tak bede musiala zrobic bo sami napewno mnei nei przeniosa na poprzednie stanowisko bo szkoda im nowa osobe zatrudniac. A na moim poprzednim stanowisku spokoj i cisza i moglabytm spokojnie pracowac. W koncu moglabym wypoczac bo do tej pory caly urlop marnowany byl na studia :frown:
u mnie w pracy mam do czynienia z ultradźwiękami, polem magnetycznyn promieniowaniem laserowym i mam masę stresu dzięki "wspaniałemu" szefostwu...

dziewczyny, nie dajmy się zwariować z tą kawą..ja jestem niskociśnieniowcem, piję słabą kawę w stosunki 1:1 z mlekiem, ponad to o swojej ciąży jeszcze nic nie wiem, wiec nie mam zamiaru niczego wyeliminowywać, bo to szaleństwo...to tak, jakbyśmy wszystko podporządkowywały pod ciążę jeszcze w niej nie będąc- a z takim myśleniem nigdy nie zajdziemy:-)...piłam kawę zawsze- poza czasem potwierdzonej ciąży z synem i żyję i ja i on:-)

dziewczyny, nie dajmy się zwariować z tą kawą..ja jestem niskociśnieniowcem, piję słabą kawę w stosunki 1:1 z mlekiem, ponad to o swojej ciąży jeszcze nic nie wiem, wiec nie mam zamiaru niczego wyeliminowywać, bo to szaleństwo...to tak, jakbyśmy wszystko podporządkowywały pod ciążę jeszcze w niej nie będąc- a z takim myśleniem nigdy nie zajdziemy:-)...piłam kawę zawsze- poza czasem potwierdzonej ciąży z synem i żyję i ja i on:-)

No wiadomo ze nei mozna przesadzac ale tez czasem troszke ostroznosci nei zaszkodzi ;-) a ja to zazwyczaj piej mleko z kawa :-D

cześć dziewczyny
Mam pytanie do doswiadczonych po tym jak lekarz zobaczył że mam wysoka prolaktyne kazał mi zrobic testosteron i t3 do t4 tylko ze w necie znalazłam że jest t3 t4 lub tf3 tf4 jak myślicie które mam zrobić ?bo lekarz bedzie we środe a nie mam do niego komóry a chciałam jutro zrobić badania. Zrobie też Fsh bo robi się w 3 dc i wychodzi że jutro .jest na forum któras która sie zna ? PLIS:baffled::sorry2:

reklama

przeciez czesto nie wiemy o ciąży i prowadzimy taki sam tryb życia, wiec chyba bez przesady, 1 słaba kawa chyba nie zaszkodzi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry