mmm...
Fanka BB :)
dokładnie tym bardziej, że kasa się przyda... wózek masę kosztuje...No to racja lepiej miec taka prace niz wcale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie tym bardziej, że kasa się przyda... wózek masę kosztuje...No to racja lepiej miec taka prace niz wcale
no właśnie, nie dajmy się zwariować. Co innego alkohol, papierosy, leki... Ale słaba kawa... My tak tutaj na siebie uważamy a znowu mi przychodzą na myśl te dziewczyny, które po prostu "wpadły" więc w ogóle nie wiedzą jeszcze że są w ciąży i piją, palą itp. I najczęściej też mają zdrowe dzieci, bo w tak wczesnej ciąży zarodek jest podobno naturalnie chroniony...przeciez czesto nie wiemy o ciąży i prowadzimy taki sam tryb życia, wiec chyba bez przesady, 1 słaba kawa chyba nie zaszkodzi....
to taki dobór naturalny, przetrwają tylko najsilniejsze zarodkino właśnie, nie dajmy się zwariować. Co innego alkohol, papierosy, leki... Ale słaba kawa... My tak tutaj na siebie uważamy a znowu mi przychodzą na myśl te dziewczyny, które po prostu "wpadły" więc w ogóle nie wiedzą jeszcze że są w ciąży i piją, palą itp. I najczęściej też mają zdrowe dzieci, bo w tak wczesnej ciąży zarodek jest podobno naturalnie chroniony...
nie dziękuję żeby nie zapeszyćJa juz zmykam w te niedzielne popludnie, trzeba cos pozytecznego zrobic
Mmm zycze owocnego wieczorku ;-)
pozdrawam serdecznie :-)

no właśnie, nie dajmy się zwariować. Co innego alkohol, papierosy, leki... Ale słaba kawa... My tak tutaj na siebie uważamy a znowu mi przychodzą na myśl te dziewczyny, które po prostu "wpadły" więc w ogóle nie wiedzą jeszcze że są w ciąży i piją, palą itp. I najczęściej też mają zdrowe dzieci, bo w tak wczesnej ciąży zarodek jest podobno naturalnie chroniony...
myślę, że masz sporo racji, tylko to niestresowanie się nie jest takie proste...Ja tam ostatnio alkohol pije tylko między pierwszym dniem @ i do pierwszej próbya później abstynencja
![]()
![]()
Wydaje mi się że te dzieci z "wpadek" są zdrowe też ze względu na brak stresu w czasie ciąży i przed. Ich mamuśki się nie przejmowały kolejnymi cyklami, lub tym co wolno a czego nie podczas ciąży. My no przynajmniej ja to stresa mam o owulacje o @ o to czy mogę sobie zjeść to czy to a może nie powinnam bo tym razem się udało![]()
Czyli jak to mówi mój facet "nakręcam się na maksa" co wcale nie pomoże w zafasolkowaniu. Mojej koleżance gin powiedział, że im bardziej będzie się stresować żeby zajść tym szanse na to będą malały, doradził jej nawet że w momencie kiedy zorientuje się iż uprawia seks nie tyle co dla seksu i bliskości z mężem ale żeby zajść to powinna sobie zrobić przerwe odprężyć się i kochać się tylko wtedy kiedy będzie miec na to ochote a nie jak wynika z obliczeń. Wydaje mi się że coś w tym może być, że psychika też ma duże znaczenie
Mam nadzieje że dużych głupot nie napisałam![]()