Ren
Bedzie dobrze
wedlug mnie i tak miescisz sie w dobrym wieku na ciaze ;-)ja już się nie mieszczę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wedlug mnie i tak miescisz sie w dobrym wieku na ciaze ;-)ja już się nie mieszczę![]()
dobre hehehe, zeby jeszcze jedna na 9 miesiecy zostala![]()

no nie jest jeszcze tak źle...wedlug mnie i tak miescisz sie w dobrym wieku na ciaze ;-)
Tylko, że ja mam bardzo niskie ciśnienie i jak nie wypiję mojej kawy w porę to głowa mnie zaczyna boleć strasznie i wtedy już boli długo i nic na to nie działa
może będę piła na razie te dwie śniadaniowe (tam jest tylko 30 % naturalnej kawy czyli jakieś znikome ilosci kofeiny)
mmm o kurka, niby bezpieczne są dwie słabe kawy dziennie, ale piszą żeby w pierwszych tygodniach całkowicie wyeliminowaćTylko, że ja mam bardzo niskie ciśnienie i jak nie wypiję mojej kawy w porę to głowa mnie zaczyna boleć strasznie i wtedy już boli długo i nic na to nie działa
może będę piła na razie te dwie śniadaniowe (tam jest tylko 30 % naturalnej kawy czyli jakieś znikome ilosci kofeiny)
Co do wieku to ja już od dawna byłam gotowa psychicznie na dziecko, ale najpierw chciałam skończyć studia, zrobić staż... Teraz mam w sumie 25 lat jeszcze, ale jak zajdę i urodzę w 2010 to już będę miała skończone 26![]()

Witajcie ,ale skrobiecie :-)
Ja jak Wikusię rodziłam to w ipcu kończyłam 24 ,a teraz w lipcu stukneła 30 i nadal czekam![]()