reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm o kurka, niby bezpieczne są dwie słabe kawy dziennie, ale piszą żeby w pierwszych tygodniach całkowicie wyeliminować :szok: Tylko, że ja mam bardzo niskie ciśnienie i jak nie wypiję mojej kawy w porę to głowa mnie zaczyna boleć strasznie i wtedy już boli długo i nic na to nie działa :no: może będę piła na razie te dwie śniadaniowe (tam jest tylko 30 % naturalnej kawy czyli jakieś znikome ilosci kofeiny)

Co do wieku to ja już od dawna byłam gotowa psychicznie na dziecko, ale najpierw chciałam skończyć studia, zrobić staż... Teraz mam w sumie 25 lat jeszcze, ale jak zajdę i urodzę w 2010 to już będę miała skończone 26 :-p

Ja gdyby nei to ze zajmowalam sie siostrzencem to tez jeszcze bym nei myslala o dziecku. A teraz akurat to w moeje rodzince wysyp dzieciaczkow bratowa 2 miesiace temu urodzila, a siostra w listopadzie ma termin :-)

mmm o kurka, niby bezpieczne są dwie słabe kawy dziennie, ale piszą żeby w pierwszych tygodniach całkowicie wyeliminować :szok: Tylko, że ja mam bardzo niskie ciśnienie i jak nie wypiję mojej kawy w porę to głowa mnie zaczyna boleć strasznie i wtedy już boli długo i nic na to nie działa :no: może będę piła na razie te dwie śniadaniowe (tam jest tylko 30 % naturalnej kawy czyli jakieś znikome ilosci kofeiny)

Co do wieku to ja już od dawna byłam gotowa psychicznie na dziecko, ale najpierw chciałam skończyć studia, zrobić staż... Teraz mam w sumie 25 lat jeszcze, ale jak zajdę i urodzę w 2010 to już będę miała skończone 26 :-p

Witajcie ,ale skrobiecie :-)
Ja jak Wikusię rodziłam to w ipcu kończyłam 24 ,a teraz w lipcu stukneła 30 i nadal czekam :baffled:

papa Claudia :blink:

Ja podobnie skonczyc chociaz licencjata, poukladac pare spraw i miec stala prace. Na szczescie praca stala mi sie trafila tylko jak mnei przeniesli na sekretariat to jest teraz strasznie meczaca psychicznie i wkurzajaca, wiec jak cos to beda musieli jednak zatrudnic kogos z zewnatrz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry