reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aguś zdecydowanie bada się ft3 i ft4. i tsh3 w komplecie- takie miałam badania w dwóch klinikach leczenia niepłodności.

mmmm dziwne masz te tempki, a nie masz żadnych zakłóceń? stresy, różne pory mierzenia, dużo alkoholu? w każdym razie czasem zdarzają się takie zawirowania temperatury na początku cyklu.
temperaturę zawsze mierzę o 5.50 jak wstaję do pracy, alkoholu używam do gotowania, a piję w minimalnych ilościach bo mam słabą głowę, a co do stresu... cóż.... chyba w dzisiejszych czasach nie ma osób które się nie stresuja...

reklama
Hej kobietki dopiero co się dorwałam do komputera :szok:, M robił coś w nim dlatego nie miałam dostępu :-), dopiero skończyłam czytać co pisałyście. Umyłam samochodód, zmęczyłam się przy tym od rana mam jakieś chwilowe nudności. :sorry2:. Oczywiście teściowa zapomniała o tabletkach dla mnie, maści jakie m kupiła to nie wolno ich stosować podczas ciąży :wściekła/y:, zakręcona ona jest. Ok jadę na rybki a tak mie się nie chce :tak:,
Claudia jak na weselu było.
Odmówiłam modlitwę za Was abyście szybciutko zafasolkowały.
Zielona trzymam kciuki,

a ty robaczku kiedy idziesz do lekarza????? masz o siebie DBAĆ!!!!!!

Dbam o siebie, :tak:, dzwoniłam na busa a co się okazało najbliższy termin za3 tyg :wściekła/y:. To jedyny jaki jeździ w moje okolice, stwierdziliśmy z mężem że poczekamy do @, jeśli dostanę to pojadę tutaj do położnej. :tak:. Też kawał drogi przed nami będzie a tym bardziej dla mnie bo to ja kierowca. :zawstydzona/y:. Ale z drugiej strony będziemy prawdopodobnie szybciej do Pl zjeżdżać, także nie będziemy czekać do listopada, :tak:. Dokładnie będę wiedziałam na w połowie września :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry