zielona.wampirzyca
mamusieńka
a u mnie cd:-)woem, że to nudne, ale nadal czyściutko:-)I spać mi się tak chce, że zaraz kawe bede musiałą wypić..najgorsze jest to, że mam dzisiaj nocny dyżur...bleeeeeee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

możesz obserwować śliz który w czasie owulacji jest jak białko kurze, przejrzysty i rozciągliwy, można mierzyć temperaturę, która po owulacji wzrasta co jest związane z zwiększoną produkcją progesteronu, albo robić testy owulacyjne...
nakarmię męża jak przyjdzie z pracy a potem podle wykorzystamNo to powodzenia 3 mam za ciebie, hihi.....masz jakis plan??

a u mnie cd:-)woem, że to nudne, ale nadal czyściutko:-)I spać mi się tak chce, że zaraz kawe bede musiałą wypić..najgorsze jest to, że mam dzisiaj nocny dyżur...bleeeeeee![]()

Sprytny plan ;-) a czym dobrym go nakarmisz ?nakarmię męża jak przyjdzie z pracy a potem podle wykorzystam![]()

no i jeszcze szyjkę macicy mozna badać w czasie owulacji powinna być wysoko i twardaAha tyle wiedzialam, ale skoro to moze wystarczyc to fajnie
zielona tej kawy to może nie pij, kawa szkodzi fasolkom!!!!
nakarmię męża jak przyjdzie z pracy a potem podle wykorzystam![]()

a zrobię kotlety schabowe podrabiane na dziczyzne, malutkie marcheweczki duszone na masełku, ziemniaczki i oscypka z patelni i jakieś dobre winko do tegono i jeszcze szyjkę macicy mozna badać w czasie owulacji powinna być wysoko i twarda