C
claudia4you
Gość
Czesc Claudia!!! Jak bylo za weselu?
A spoko, wypilam chyba za Was wszystkich, ale dobrze sie czuje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc Claudia!!! Jak bylo za weselu?

Kiedy robisz tescik? Jutro?ja tez trzymam kciuki
troche sie martwie bo dzis czuje sie bardzo dobrze ( wiem głupio to brzmi) tzn ustały bóle brzucha i podbrzusza.....
wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny, a dzisiaj wreszcie spadła temperaturaA co mmm uCiebie ?
No i koniec nadzieji po tym cyklu i czekania do wtorku ze zrobieniem testu. @ wie jak zepsuć niedzielne popołudnie, ale we wszystkim trzeba znaleść coś pozytywnego więc plusem jest to że w taki ładny dzień jak dziś napije się zimnego piwka i rozłoże na łużku bo plecy to nieźle mnie bolą. Zresztą po miesięcznej abstynencji to nawet dwa piwka dla poprawienia humoru
Trzymam teraz tylko za Was kciuki![]()
Ale fajnie to powodzenia, mi wypada zeby robic w piatek (14 dni po owulacji) ale chyba sie nie doczekam i zrobie wczesniej chociaz z doswiadczen wielu dziewczyn wynika ze czesto to nie ma sensutest robie we wtorek

wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny, a dzisiaj wreszcie spadła temperatura