katia_793
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie śpię :-)No dobra chyba wszyscy juz poszli spac, czas i na mnie
Milej nocy dziewczeta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze nie śpię :-)No dobra chyba wszyscy juz poszli spac, czas i na mnie
Milej nocy dziewczeta

no ale poczekam tak do czwartku lub piatku zanim bede testowac.
Musze sie jeszcze do niej przygotowac no ale pierw sniadankopowodzenia zarowno w testowaniu jak i w rozmowie!Pewnie dasz znac jak poszlo.a gdzie sie starasz?Witam Dziewczynki!
Dzis wstalam jak ranny ptaszek ale moj facet wyjechal na 2 tygodnie w delegacje. Wczoraj wieczorem przed snem mi powiedzial ze on czuje ze jest fasolkano ale poczekam tak do czwartku lub piatku zanim bede testowac.
Pozatym mam dzis rozmowe o prace wiec trzymajcie kciukiMusze sie jeszcze do niej przygotowac no ale pierw sniadanko

Bardzo mi przykro :-(hej dziewczyny...u mnie lekki dołek..pomimo tego, że tempka poszłą spowrotem łądnie w górę, mam plamienie i do teo zrobilam teściora i wyszedł negatywny...tak, że szykuję się już na 5 cykl starań...

Robale twoja historia jest bardzo pokrecona! Ja chyba bym nie wytrzymala i poszla jak najszybciej do innego lekarza. Nie mozesz isc tam w Holandii do jakiegos gina? Kiedy bedziesz znowu robila test?Zapomniałam dodać że ja podejrzewam iż na nowo zaszłam, bo miałam takie krwawienie jak się zagnieżdża. A w lipcu @ spóźniła mi się 10 dni !!!!!!!, było dziwne, pamiętam krwawienie poronne przy pierwszej ciąży . Mówiłam o tym lekarzowi i na podstawie tego podejrzewa poronienie. Dlatego też teraz bardzo mocno się oszczędzam, powtórzę test w dniu spodziewanej @. Czyli jeszcze sporo czasu. Wtedy będę wiedziała. Do jutra kochane