mama2010
Fanka BB :)
ja tez bym robila codzienieJa też nie lubię testów ale gdyby jeden wyszedł mi taki z cieniem cienia o robiłabym testy codziennie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez bym robila codzienieJa też nie lubię testów ale gdyby jeden wyszedł mi taki z cieniem cienia o robiłabym testy codziennie![]()

Zawsze trzeba myśleć pozytywnie, jeśli powiedzmy wyjdzie ci jedna kreska, nie płacz, być może za wcześnie zrobiłaś. Mam znajomą która robiła testy, wiecznie negatywne, na usg też nic nie było widać, aż internista z badań moczu powiedział jej że jest w 10 tyg ciąży !!. Mojej kuzynce też wykryto dopiero w 12 tygodniu, bo nic nie było widać. także proszę mi tutaj nie płakać
przy Wice zaszłam po 2 latach od odstawienia tabsów tyle,że A nie jest ojcem Wiki poznaliśmy się gdy miała 2,5 roku 
Nie, bez przesady z torbami bym poszłaja tez bym robila codzienie![]()

Ja nie potrzebuję robić testów, po co, jak będzie dziecko to i za parę czy paręnaście dni wyjdzie. Mi testy w 6 tyg ciąży wychodziły negatywne a byłam. Także mi się nie śpieszy, owszem chcę tego dziecka ale bez przesady. Że co parę dni będę testy robić.Robale, ale mimo wszystko jak się jest 10 dni po terminie @ i zamiast grubych kresek wychodzi rysa to jednak lepiej sprawdzić co się dzieje, bo jednak nie jest to typowe. przyznam, że ja też nie rozumiem na co chcesz czekasz, przecież hcg się podwaja średnio co 48h, jakby mi raz wyszła rysa to bym za 2 dni chciała zobaczyć czy zamieniła się w krechę. no ale to ja :-)