mmm...
Fanka BB :)
raczej skąpa, a miałam ja jakiś tydzien temu, ale roniłam test w sobotę i to na pewno nie fasolkaa te miesiaczke ostatnia co mialas to byla normlana czy raczej skapa?? i kiedy ja mialas??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raczej skąpa, a miałam ja jakiś tydzien temu, ale roniłam test w sobotę i to na pewno nie fasolkaa te miesiaczke ostatnia co mialas to byla normlana czy raczej skapa?? i kiedy ja mialas??

a mieiacze mialas skapa czy normalna??A test robiłam w 6 dniu cyklu, druga kreseczka cieniutka a raczej jej rysa ale była
Bardziej skapą niż zawszea mieiacze mialas skapa czy normalna??
No to zapewne to nie była standardowa miesiaczkaBardziej skapą niż zawsze
a kiedy robiz kolejny test?pewnie mowilas ale zapomnialamBardziej skapą niż zawsze
.skoro ostatni wyszedl to dwa dni po nim powinna byc juz porzadna kreska bo hormon szybko rosnie.oj,jak ci fajnie.czy ja sie kiedys drugiej kreski doczekam?w zyciu bym nie przypuszcala ze tyle testow zrobie i nic.myslalam ze wystarczy sie nie zabezpieczyc i gotowe.Kochana i Ty się doczekasz, będziesz pewna wyniku negatywnego a tu taka niespodzianka będzie i 2 kreseczki. Ja będę robić dopiero za ok 2 tygodnie. Wolę sobie poczekać spokojnie. ;-)a kiedy robiz kolejny test?pewnie mowilas ale zapomnialam.skoro ostatni wyszedl to dwa dni po nim powinna byc juz porzadna kreska bo hormon szybko rosnie.oj,jak ci fajnie.czy ja sie kiedys drugiej kreski doczekam?w zyciu bym nie przypuszcala ze tyle testow zrobie i nic.myslalam ze wystarczy sie nie zabezpieczyc i gotowe.