mama2010
Fanka BB :)
oj to nie za dobrze, ale mam nadzieje ze niedlugo bedziesz wiedziala co sie dzieje !!a poza tym lekarka stwierdziła, że od jakiegoś czasu jeden jajnik nie pracuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj to nie za dobrze, ale mam nadzieje ze niedlugo bedziesz wiedziala co sie dzieje !!a poza tym lekarka stwierdziła, że od jakiegoś czasu jeden jajnik nie pracuje
z tego co wiem jeden jajnik może przejąć funkcje drugiego więc nie jest tak źle, żeby tylko reszta hormonów wyszła OK...oj to nie za dobrze, ale mam nadzieje ze niedlugo bedziesz wiedziala co sie dzieje !!
ja myślę, że zaa jakieś 2-3 dni powinna skoczyćTez go o to podejrzewalamale wieczorem sobie tez mierze zeby miec jakis obraz i mam inne tempki;-)
to dobrze, bo juz myslalam ze wtedy owulacja jest co drugi cykl, ale ze mnie guptasz tego co wiem jeden jajnik może przejąć funkcje drugiego więc nie jest tak źle, żeby tylko reszta hormonów wyszła OK...

ja też tak na początku myślałam...to dobrze, bo juz myslalam ze wtedy owulacja jest co drugi cykl, ale ze mnie guptas![]()

to niezazdroszczę...jak ja przyszłam to puściutko się zrobiło;-), znowu czekam na M, cholera go wie o której z pracy wróci![]()
Ciesz sie ze wogole przyjdzie, ja z moim to dopiero sie zobacze kilka godzin przed odlotem na wakacjejak ja przyszłam to puściutko się zrobiło;-), znowu czekam na M, cholera go wie o której z pracy wróci![]()