• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mi też jest strasznie przykro...Dookoła widzę ciężarne kobiety. Co chwile dowiaduje sie, ze ktoś znowu jest w ciąży a u nas nadal nic...Powoli mam dość...
Idę o zaczynam doła łapać... Wiem, ze ta wstrętna @ znów przyjdzie. Poprostu wiem i nic na to nie poradzę... Moge tylko płakać i sie złościć ale co to zmieni?
Dobranoc laseczki:) Słodkich snów:*

reklama
Robale-ale jesli ta druga kreska jest, tylko tyle ze cieniutka, to jestes w ciazy.
Ja dopiero mialam nietypowy test-zamiast drugiej kreski rozmyta kropka. I okazalo sie, ze to byl poczatek mojej corki. Test robilam w dniu spodziewanej @, ale nie moglam miec pewnosci, bo cykle mialam nieregularne.

Noukie-ja bym rzeczywiscie zmienila termometr.

ja już prawie nie dołuję, bo takim czasie starań jakoś się przyzwyczaiłam. kobiety w ciąży nie ruszają mnie w ogóle, tylko jak czasem zobaczę noworodka albo jakiegoś malutkigo niemowlaczka to mnie ściśnie w sercu, no ale staram się podchodzić do tego optymistycznie- dobrze, że w ogóle mam jedno dziecko, niektórym kobietom nawet to nie jest dane.
A ile sie starasz? Ja tez mam jedno dziecko, staram sie od ponad roku i nadal mnie cos rusza...Zwlaszcza jak sbie zdam sprawe, ze mje stracne dziecko bylby w tym wieku....

Od sierpnia nie robię żadnych wykresów, bawiłam się w to, ale w końcu dałam sobie spokój, co ma być to będzie, dla samej siebie sprawdziłam teraz w dniu @ temp i była 37,2. To już mi wystarczyło. Pytałam gin, on mi powiedział ze temp wcale nie musi świadczyć o ciąży, także dałam sobie spokój

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry