Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
martilla ja już Tobie pisałam wcześniej, myślę, że skok powinien być na dniach, bo cały czas miałaś śluz płodny więc prawdopodobnie jakoś teraz jest czas owulacji (mniej więcej)czyli jest szansa że owu przede mną?
emma tutaj pisałam do Ciebieemma75 dziękuję za pamięćto miłe, że pytasz. Pisałam już, że tempki niestety spadły... Więc na 90% przyjdzie @, jednak na razie jest czysto, mam jeszcze resztki nadziei, bo na FF są tak różne wykresy ciążowe - też tempki spadają a potem nagle wzrost i okazuje się, że ciąża! Więc dopóki nie mam krwawienia to nadzieja się tli.
;-)możliweale dziewczyny to mój 19dc gdzie cykle mam ostatnio 30 dniowe, to mozliwe zeby owu była tak późno??
ja miałam już skok 21 dnia a cykl trwał wtedy 31 dni, wtedy faza lutealna wyniosła tylko 11 dni.