• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale na co te lekarstwa? gynalgin jest na zapalenia grzybiczne, lactovaginal stosuje się po na odbudowę flory bakteryjnej. na wykres i temperatury na pewno nie wpłyną.
wiesz co ginka powiedziała tylko tyle ,że mam lekko zaczerwienioną śluzówkę i ona na to mi przepisała te leki, lactovaginal nie przeszkadza w starankach ale ten drugi tak, tzn nie można się po nim przytulać bo wiadomo ta kapsułka się rozpuszcza itd i tak na ulotce jest napisane żeby w czasie brania nie współżyc

reklama
Martilla gynalgin to syf, który zaburza równowagę bakteryjną na długo, więc jeśli nie czujesz, że jest źle i masz stan zapalny to nie bierz tego. lactovaginal weź, to są tylko dobre bakterie, z małym stanem zapalnym sam sobie poradzi. a jeszcze lepiej kup lacibios femine, to najlepszy probioty dla kobitek (doustny).

emma jeśli tamten poprzedni wydaje Ci się ciążowy to musiałabyś zobaczyć moje niektóre poprzednie wykresy... Miałam piękne skoki, wysokie tempki, no wypisz wymaluj ciąża :tak: a jednak nic z tego :no:
Teraz dużo zakłóconych, bo musiałam w niektóre dni wcześniej wstawać do pracy, ale mierzyłam wtedy "tylko" 40 minut wcześniej, więc dużej różnicy nie powinno być.
Masz rację, że ten raczej nie jest ciążowy, ja też to widzę... Ale mimo wszystko zawsze może się zdarzyć jakiś cud, tempka może podskoczyć, bo pod linię nie spadła... Oczywiście za bardzo się nie nakręcam, myślę, że jednak będzie @... ale nadzieja umiera ostatnia hihi

Ja zwolenniczka roznosci tabletkowych i kapsulkowych nie jestem jezeli da sie zaleczyc naturalnie to tylko w ten sposob na zakwaszenie najlepszy roztwor z octu i kefir:tak: albo Tantum Rosa

Martilla gynalgin to syf, który zaburza równowagę bakteryjną na długo, więc jeśli nie czujesz, że jest źle i masz stan zapalny to nie bierz tego. lactovaginal weź, to są tylko dobre bakterie, z małym stanem zapalnym sam sobie poradzi. a jeszcze lepiej kup lacibios femine, to najlepszy probioty dla kobitek (doustny).
o rety aż tak?? wiesz ja nie czuję żeby tam się coś działo , nic mnie nie szczypie, nie piecze ani nic takiego , moze faktycznie nie powinnam tego brać skoro ma takie negatywne działanie

Tak tez mnie to zdziwiło, ale gin powiedziala mi ze faza lutealna moze wtedy trwac ciut krocej czyli te 12 dni
no to w takim razie wszystko przede mną:-D

reklama
Martilla skoro nic Cię nie boli i nie piecze to olej.
Noukie, kefiry i bakterie mają inne szczepy bakterii niż te które zyja w pochwie, one są dobre dla flory bakteryjnej przewodu pokarmowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry